Boem is ho

05.12.2013
Wat was ik gisteren blij toen ik om 17:55 in de trein richting Amsterdam zat. Helemaal opgetogen voor het hardlooprondje van Urban Runners in het Vondelpark waar ik aan mee zou doen en daarna lekker mezelf trakteren op een warme choco met slagroom, maar hoe anders liep het gisteravond….
Zoals gewoonlijk fietste ik van station Rai naar huis en toen ik op nog geen 3 minuten van mijn huis was, stak ik keurig mijn arm uit om af te slaan. Een meneer/jongen op een scooter had mijn keurige poging om af te slaan niet opgemerkt, nou ja ik ga maar even uit van het goede van de mens.  Gevolg was echter dat ik met mijn fiets en al op de grond lag. 

De scooterrijder was binnen de kortste keren in geen velden of wegen meer te bekennen, nadat hij nog wel even om had gekeken. Gelukkig waren er een paar lieve mensen die me overeind hielpen, gelukkig zijn er ook nog lieve en behulpzame mensen te vinden! Het moment dat ik viel, flitste er maar 1 ding door mijn hoofd: ‘de marathon!’ Gelukkig kon ik opstaan en mijn knie buigen, dus was die eerste gedachte al snel wat naar de achtergrond verdwenen.

Goed ik moest toch naar huis, maar eenmaal op de fiets zag ik dat m’n broek, handschoenen, laarzen een stukje van m’n jasje kapot waren, zwaar balen want ik droeg nu juist m’n favoriete items, maar alles beter dan dat er iets aan mij kapot was. Eenmaal thuis kwamen de tranen en zag ik ook dat mijn knie lekker open lag en er al een enorme bult op mijn scheenbeen was ontstaan. Via Facetime zocht ik troost bij mij ouders die vervolgens een kwartier later voor de deur stonden met dettol, gaasjes en andere verbandspullen, wat bof ik toch met van die geweldige ouders!

Na de ergste schrik en baal moment dat ik niet zou kunnen gaan lopen, besloot ik er maar op een andere manier een lekkere avond van te maken. Ik hees me in m; n joggingsbroek en stortte me vol op sinterklaas baksels, waardoor ik na een uurtje of wat een bak pepernoten en een bak speculaasmannetjes had gebakken. Maar dat niet alleen, ook ben ik weer volledig bij met de stand van zaken rond de huispakkenlijn van Roy Donders en zag ik ook weer eens een aflevering van GTST.

Zo zie je maar weer, ieder nadeel heeft z’n voordeel zoals onze wijze nummer 14 ooit zei. 

Dank aan iedereen voor de liever berichtjes op Instagram, whatsapp, twitter etc! 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.