Christmas shopping in Dusseldorf

19.12.2013
Het is al een aantal jaren een traditie bij de Oosterhofjes, jaarlijks brengen we in de maand december een bezoekje aan een Duitse Kerstmarkt en ook dit jaar was dat niet anders. We liepen van de ene naar de andere kerstmarkt en maakte tussendoor natuurlijk ook nog de nodige stops bij winkels en eettentjes. 
Bovenstaande 2 foto’s zagen jullie waarschijnlijk al in mijn wekelijkse dagboekje, maar ik vind ze zo schattig dat ik ze gewoon weer wilde plaatsen. Ga ik normaal met mijn ouders naar de kerstmark dit keer ging mijn lief ook mee. Vorig jaar was ik nog volop met hem aan het appen tijdens ons bezoekje aan de kerstmarkt en nu was hij gewoon mee, wat een heerlijk gevoel! 

We begonnen de dag met een warme douche en uitgebreid ontbijt waarna mijn ouders ons oppikte om naar Dusseldorf te gaan rijden. Onderweg vielen mijn lief en ik op de achterbank in slaap en voor we het wisten waren we in Duitsland. Na de auto te hebben geparkeerd dronken we eerst een kopje koffie nou ja, koffie, wij waren meer in een chocomelk mood dus namen we de warme variant. 

In het Kaufhaus waar we waren ontdekte we dat de Nike producten veel goedkoper waren en ook de items die wij beiden op ons lijstje hadden staan dus mijn ouders hadden mazzel. Van Kaufhaus 1 gingen we naar nummer 2 omdat ik daar graag naar de in store Topshop wilde, die helaas een beetje tegen viel. Eenmaal weer buiten zagen we de Primark en daar wilde ik wel even naar binnen, mijn ouders doken een andere winkel in en wij de Primark, maar al naar een paar minuten had ik het gehad wat een drukte! 

Inmiddels was het al een uurtje of half 1 en namen we allemaal een Reibenkuch, een aardappelkoekje met ui die ik persoonlijk het lekkerste vind met appelmoes! Ooeeh wat zijn deze dingen heerlijk zeg! 

Ondertussen liepen we langs menig winkel en doken we er natuurlijk ook af en toe eentje in. Uiteindelijk slaagde ik bij de H&M in de uitverkoop wonderwel voor alles waar ik naar op zoek was, maar daar over later deze week meer! We lunchte uiteindelijk in een ander groot warenhuis waarna we weer snel verder gingen langs winkels en kraampjes. Om een uurtje of 5 hadden we het wel een beetje gehad en keerde we weer langzaam terug naar de auto waarna we de dag afsloten bij Van der Valk Breukelen met een heerlijk maaltje!

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.