Happy 1 year

12.12.2013
Het is vandaag precies al weer een jaar geleden dat ik in bar/restaurant Maxwell een date had met een Paul. Rond 2 uur in de nacht werden we de bar uitgezet omdat ze zouden gaan sluiten, maar ik liep niet alleen naar buiten, maar samen met hem, mijn grote liefde. 
Hoe anders zag mijn leven er een jaar geleden uit, afgestudeerd, weg uit Maastricht, single en op zoek naar een baan. De enige overeenkomst met nu is dat ik ook toen al fanatiek aan het hardlopen was. Toch zou precies een jaar geleden op deze dag mijn leven veranderen. 

Tijdens mijn zoektocht naar een baan kwam ik niet een baan tegen maar hem en ik vond hem gelijk leuk. Na date 1 volgende er nog vele en inmiddels zijn we al weer een jaar verder en zijn we samen al 3 weken naar Thailand geweest. Het was een bewogen jaar waarin hij er altijd voor me is geweest en ik weet ook zeker dat ik hem nooit meer kwijt wil!

Wat ik zo leuk aan hem vind? Nou wat niet eigenlijk!
❤ Hij kent me door en door ❤ Die lieve lach ❤ zijn super knappe voorkomen ❤ hij is er altijd voor me ❤ zijn rust ❤  zijn humor  ❤ zijn sportiviteit ❤ zijn pasta pesto ❤  onze gezamenlijke liefde voor chocolade ❤  zijn ogen ❤ hij staat altijd bij de finish ❤  zijn schouder om op uit te huilen ❤  zijn kledingstijl ❤  zijn voorliefde voor (mijn) billen ❤ zijn koude neus 
❤ zijn knuffels ❤ hij houdt altijd rekening met me tijdens het eten ❤ onze gedeelde passie voor reizen ❤ dat hij me altijd opwarmt als ik het koud heb ❤ samen ons altijd kunnen vermaken ❤  zijn liefde ❤ 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.