Kerst Wishlist

11.12.2013
Ik hoop vooral op een hele leuke en gezellige kerst met de liefste mensen om me heen. Een witte kerst is leuk, maar aangezien veel mensen, en wij ook, de weg op moeten, is het wellicht niet het meest handige. Dus eigenlijk heb ik niet zoveel wensen, gewoon gezellige dagen met mijn dierbaren. 
Echter doen we ieder jaar altijd cadeautjes met z’n drietjes, als in mijn ouders en ik. Dit jaar is Paul daar natuurlijk voor het eerst ook bij en dat maakt het alleen nog maar gezelliger. Ook dit jaar doen we weer cadeautjes en mijn moeder vroeg me om mijn lijstje, dus bij deze mam, mijn lijstje. 
Sieraden, het liefst een armbandje of meerdere in de kleur Rose Gold van de geweldige webshop ‘Follow your Bliss
1. Mijn absolute favoriet, de Love Chain Bracelet a 23,90 2. De Blissfull Thinking Chain a 27,90 3. Armbandje met Rose steen a 24,90 – Armbandje met turquoise steen a 24,90
1. Nike Anti Blister sokken maat 34-38 via Zalando a 15,95 2. Nike Dri Fit Gift set via All4Running a 27,95 3.  De oh zo oncharmante maar toch zo graag gewilde Herzog Compressie kouzen via All4Running a 49,95
1. Wijn glazen via V&D 2 stuks a 8,49 2. Dekbed Overtrek ALVINE STRÅ van Ikea a 49,90 3. Zara Home geurkaars of welke andere keurkaars dan ook in het wit met een lekkere geur in een stylish jasje, dit is een special Christmas edition van Zara a 15,90
1. Het boek dat ik al zeker 100 keer van mezelf heb terug moeten leggen zodat ik op de kerstman kon wachten, The Culy Way of Life via bol.com a 24,95 2. Het Runnersworld Trainingsdagboek onmisbaar in mijn voorbereiding naar de marathon natuurlijk a 7,50 3. Als het goed is gaan we volgend jaar naar Indonesie en om alvast in de stemming te komen is daar natuurlijk de onmisbare Lonely Planet via Bol.com voor 19,90
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.