Kerstcadeautjes warpping

25.12.2013
Wat ik misschien wel het leuks vind aan cadeautjes geven is het inpakken. Ik kan me uren vermaken met het inpakken van cadeau’s en vind het altijd jammer als ik weer klaar ben. Ook dit jaar heb ik weer meer uren gestoken in het inpakken dan in het kopen van de cadeau’s en zeg nu zelf, het ziet er best leuk uit toch? 
Twee jaar geleden had ik de bijbaan van mn leven, met kerst stond ik via het uitzendbureau cadeautjes in te pakken bij de Bijenkorf. Dagen heb ik fulltime staan inpakken, van koekenpannen tot sokken tot wasmanden, alles werd ingepakt. Het liefst zou ik fulltime inpakster worden van beroep maar ik geloof niet dat daar een droge snee brood in te verdienen valt dus hou ik het maar voor die momenten dat ik een cadeautje aan iemand geef. 

Speciaal voor kerst ging ik dit keer ook weer aan de slag en mocht je nog niets hebben ingepakt, dan heb ik nog wat lastminute inpaktips voor je:

  1. Kies een vast kleuren schema om eenheid te bewaren
  2. Gebruik leuke accessoires zoals kerstballen, dennentakjes of candy canes
  3. Zorg dat je het papier mooi strak om de cadeautjes pakt
  4. Maak mooie naamkaartjes, eventueel met een speciale boodschap. 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.