Last Christmas, the presents

28.12.2013
Zodra het einde van de maand augustus is aangebroken beginnen bij mij de eerste kerstkriebels al te komen. Maanden kijk ik uit naar de kerstdagen en als het dan eenmaal zover is, is het voorbij voordat je er erg in hebt. Inmiddels is het al weer 27 december, de dag na kerst, mooie tijd om dus even terug te blikken. 
Schreef ik dinsdag nog dat ik alle cadeautjes zo mooi had ingepak, nog geen dag later waren mijn kunstwerken volledig uitelkaar gescheird tijdens het uitpakken van de cadeautjes op kerstavond. Na eerst heerlijk te hebben ge-gourmet was het tijdens All you need is love tijd voor de cadeau’s.

Samen met mijn vriend kocht ik vorig weekend cadeautjes voor mijn ouders. Zo wilde mijn vader een sleeve voor zijn nieuwe macbook en twee boeken en mijn moeder wilde graag een boek en de nodige Rituals spullen. Misschien wel het meest bijzondere cadeau wat we gaven was voor mijn moeder, een armbandje van 4 Ever with everyone met de tekst ‘Mother Daughter’. Niet alleen is het een leuk armbandje, het staat ook symbool voor de hechte band die mijn moeder en ik hebben. 

Mijn ouders hadden natuurlijk ook cadeautjes voor ons gekocht, zo kreeg mijn vriend zijn langverwachte scheenbeschermers en de Lonely Planet van Indonesie. Met zijn Lonely Planet ben ik stiekem ook wel heel blij want die is maar wat handig als we straks naar Indonesie gaan. Ik kreeg van mijn ouders anti-blaren sokken van Nike waardoor ik hopelijk voortaan geen blaren meer heb tijdens het lopen, mijn luchtje en het boek ‘The Culy Way of Life van Monique van Loon’. Over het boek had ik al veel goeds gelezen maar ik had me voorgenomen te wachten met kopen zodat ik het misschien van Sinterklaas of de kerstman zou krijgen. 

Alsof ik nog niet genoeg had gekregen ben ik ook nog eens schandalig verwend door mijn vriend. Hij gaf me 2 prachtige hardloopshirts. Bij de grijze had hij in de winkel nog even twijfel of ik hem al wel had, want hij vond het zo een Stacey shirtje. Echt super lief en hardloopkleding is bij mij natuurlijk altijd welkom! En als klap op de vuurpijl had hij ook nog een heel mooi armbandje gekocht van Follow your Bliss. Echt super lief en super mooi allemaal en natuurlijk had ik ook het een en ander voor hem gekocht. Zo had ik een gave muts voor hem gekocht waar hij al enige tijd naar op zoek was, de skisokken die op zijn lijstje stonden, een reep Tony’s en plakkertjes om z’n verjaardag’s cadeau, zijn Go Pro goed op zn snowboard helm te monteren. 

Al met al hebben we elkaar dus allemaal flink verwend en hebben we een heerlijke kerstavond gehad. 
Heb jij nog cadeautjes gedaan met kerst en zo ja, wat heb je gekregen? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.