Mijn 2013 hardloopjaar

25.12.2013
2013 was op hardloopgebied een zeer succesvol en druk jaar en het loont dan ook om even terug te kijken op wat ik allemaal heb beleeft tijdens al die kilometers in 2013!
In 2013 legde ik 622 KM Af
Zoals je hierboven kunt zien ben ik pas in het tweede deel van 2013 fanatiek gaan hardlopen. In januari was ik al heel actief bezig maar in het begin van februari werd ik helaas ziek en kon ik niet bewegen van de pijn en mocht ik ook tot en met mei niet meer hardlopen. Na onze vakantie in Thailand moest ikd an ook weer even mijn sportieve balans terug vinden maar in augustus was die weer helemaal terug en tsja december is inmiddels mijn actiefste maand ooit! En dat laatste is misschien ook maar goed ook want ik heb geloof ik nog nooit zoveel gegeten in een maand haha. 
In 2013 liep ik op 5 paar schoenen
Hierboven zie je alle hardlooppareltjes en zoals je ziet zijn het op 1 paar na allemaal Nike schoenen. De meest linkse schoenen zijn de oudste waar ik slechts heel incidenteel nog op loop en de roze hebben ook hun beste tijd gehad al zien ze er na een flinke wasbeurt na de Color Run weer als nieuw uit. De witte Lunars zijn de schoenen die mij over menige finishlijn hebben gebracht. De nike free’s zijn naast hardloopschoenen ook schoenen waar ik regelmatig mee rond huppel als ik ga winkelen, gewoon omdat ze zo heerlijk zitten. De nieuwste aanwinsten in de collectie zijn mijn New Balance schoenen die ik nog aan het inlopen ben en die nog geen 40 kilometer op de teller hebben staan. 
In 2013 verdiende ik 6 [en na zondag 7] Medailles
Voor mezelf heb ik eigenlijk besloten alleen wedstrijden te lopen waarbij je een medaille krijgt, gewoon omdat het leuker is om een herinnering aan de wedstrijd te hebben in die vorm. Maar natuurlijk vind ik het ook geweldig staan al die medailles aan het knopje van mijn kastdeur in de woonkamer waardoor zelfs de CV monteur onlangs dacht dat ik professioneel spotster was, hilarisch! 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.