Mijn Sinterklaas cadeautje

05.12.2013
Afgelopen zaterdag ging de deurbel en stond de Zalando Man, nou ja een meneer van de Post NL, voor de deur met een pakketje van Zalando. Nu weet ik dat ik het afgelopen jaar heel lief ben geweest voor Zalando aangezien ik er met enige regelmaat iets bestel, maar dit had ik nooit verwacht!
Toen ik de deur open deed en de doos van Zalando zag, vroeg ik aan de bezorger of ik moest gaan gillen, maar hij liet me weten dat dit de afgelopen tijd vaak gebeurd en hij inmiddels al half doof was. Helaas dus geen gegil deze keer, maar dat maakte mijn blijdschap om het pakketje echter niet minder groot! 

Bij het openen van de cadeaudoos vond ik allereerst een gedicht waar duidelijk aandacht aan was besteed, niet alleen zag het er prachtig uit met van die gebrande randjes, maar ook was het gedicht echt op mij geschreven. Zo werd er in het gedicht gerefereerd aan mijn vele hardlopen en het feit dat ik altijd netjes gekleed naar m’n werk ga. 

Het cadeau was uiteindelijk een super mooi jurkje van Esprit met op de mouwen een strookje leer waardoor het jurkje net iets stoerder is. Doordat hij qua lengte net boven de knie is, is het echt een ideaal jurkje om aan te doen naar mijn werk, maar ook kan hij prima casual. Zo droeg ik het bijvoorbeeld afgelopen zondag al tijdens de familie meet-up voor mijn vriend’s verjaardag en draag ik hem vandaag naar het werk. [De outfit foto’s zijn dan ook van 07:15 vanmorgen]

Op deze manier loont het dus wel om af en toe iets te bestellen op Zalando en zo blijkt maar weer dat de pieten je het hele jaar goed in de gaten houden. Gelukkig rapporteren de pieten [nog] niet naar mijn omgeving, want soms ben ik iets te fanatiek in de Zalando webshop moet ik wel toegeven. 

Bij deze dus heel erg bedankt Zalando Man voor het mooie Sinterklaas cadeau, ik kan u garanderen dat ik het jurkje vaak zal gaan dragen! 

Mocht de Zalando Sinterklaas niet bij jou zijn langsgekomen maar wil je wel het jurkje hebben, je kunt hem ook gewoon bestellen via Zalando uiteraard. 

Wat hopen jullie voor Sinterklaas te krijgen?

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.