Mijn sterren van 2013

24.12.2013
Er zijn van die mensen die je dag net even wat mooier maken, die glimlach op je gezicht toveren of je gewoon even aan het lachen maken. Soms zijn het mensen die je kent, soms niet, maar dat maakt ze niet minder speciaal. Daarom vandaag mijn sterren van 2013
Een hele speciale ster vind ik de kale grote meneer bij fietsenstalling station Rai. Ik weet zijn naam niet, maar iedere avond als ik mijn fiets op kom halen staat hij daar en maken we een praatje. Hij noemt me meis en tovert altijd een glimlach op m’n gezicht. Afgelopen week was hij er in tegenstelling tot normaal al om half 8 in de ochtend toen ik mijn fiets kwam parkeren en stond hij oliebollen te bakken voor alle mensen. Toen ik die avond om 9 uur eindelijk mijn fiets op kwam halen stond hij er nog steeds en was hij nog steeds, geheel belangeloos, voor mensen aan het bakken. Dat is toch geweldig?! 

Mijn moeder * Mijn vader * Mijn vriend * Kim * Zowy * Annemijn * Luna * Samantha * Dorthe * Calin * Pieter * Mo * Marike * Angelique * Robby * Monique * Kelly * Laura * Dionne * Luc * Isabelle * Pauline * Manon * Nicole * Pieter

Vanavond breng ik een doosje Merci naar de meneer van de fietsenstalling om hem te bedanken voor zijn gezelligheid en glimlach. Soms kunnen dit soort kleine dingen al zo waardevol zijn! 

Wie zijn jouw sterren van 2013?

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.