My Weekly Diary

17.12.2013
Afgelopen week was een week van in bed liggen, hardlopen, Dusseldorf en Gent. Echt spannend was het door de weeks niet, dus vandaar deze week een foto overzichtje om jullie een kijkje te geven van mijn afgelopen week. 
Maandag zat ik voor mijn werk in Emmen. Samen met mijn baas, uiteraard wel beide op een aparte kamer, sliepen we in een hotel van zondag op maandag, waarna we om 9 uur aan de vergaderingen en presentaties begonnen. In de auto terug van Emmen naar Amsterdam was ik misselijk en dat werd die avond alleen maar erger. Gelukkig had mijn lief voor me gekookt en hadden we een hele leuke avond.

Dinsdagochtend werd ik wakker en voelde ik me helemaal niet lekker en besloot ik thuis te gaan werken. Niet alleen voelde ik me niet lekker het was ook een spannende dag waarom mijn ouders een uitslag van het ziekenhuis zouden krijgen die gelukkig positief was onder de omstandigheden. Ook ontving ik een grote doos van New Balance met een nieuwe broek, shirt en handschoenen! 

Woensdag was het precies aan jaar geleden dat ik mijn eerste date met Paul had en vierde we dit bij restaurant Fifteen van Jamie Oliver. Tegen een uurtje of 4 werd er bij mij thuis aangebeld door een bloemist die daar stond met een prachtige bos rode rozen! Ik kon bijna niet geloven dat het van Paul kwam en er stond geen naam op het kaartje, maar het bleek echt van Paul te zijn! Zo verschrikkelijk lief!

Donderdag werkte ik thuis en ging ik in de avond naar mijn ouders om daar lekker rodekool te eten en vervolgens krentenbrood te maken. Bij binnenkomst bleken mijn New Balance schoenen al bij mijn ouders bezorgd. Hup onder mn jurkje trek ik gelijk mijn nieuwe schoenen aan en ga ik samen met mijn ouders aan de slag met het krentenbrood. 

Vrijdag ging ik weer naar kantoor en nam ik lekker wat krentenbrood mee. Eenmaal thuis besloot ik koolhydraten te gaan stapelen en maakte ik een heerlijke spaghetti. Niet veel later kwam mijn lieverd thuis en gingen we na RTL late Night lekker slapen want de dag er op moesten we vroeg op om naar Dusseldorf te gaan.

Zaterdag ochtend was het koud en hebben we wel een half uur staan douchen om wakker te worden, Gelukkig had ik op vrijdag avond al pannenkoeken gebakken en was het ontbijt dus goed voorbereid. We hebben nog nooit zo uitgebreid ontbeten want we aten pannenkoeken en kerstbrood, maar jum wat was dat lekker zeg! Om kwart over 8 stonden mijn ouders voor de deur en gingen we naar Dusseldorf waar we heerlijk hebben geshopt en gegeten. Op de terug weg aten we bij van der Valk waarna we rond 11 uur thuis waren.

Zondag was het om 06:00 al tijd om op te staan en me klaar te maken voor Gent. Na het intapen van mn knie en het ontbijt stonden Marius en Ramiro van Runners World om 7 uur voor de deur en gingen we na een stop in Rotterdam met zn alle richting Gent. Uiteindelijk waren het alleen Bart en ik die de Halve marathon liepen en men wat was ik blij toen ik over de finish kwam! Na mijn finish dronken we nog wat en gingen we weer op weg naar Nederland. Bij thuiskomst dook ik mij mn lief onder de douche terwijl hij aan het koken was, dat is al verschrikkelijk lief maar ik mocht ook nog eens kiezen wat ik wilde eten… Ik bof maar met die lieverd! Op de bank viel ik al steeds in slaap en we besloten dus maar op tijd te gaan slapen, op naar een nieuwe week!

Van de week zal ik nog uitgebreid verslag doen van Gent en Dusseldorf natuurlijk!
Hoe was jullie week? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.