New in: Dubbelwandige glazen

11.12.2013
Al sinds ik op mezelf woon wil ik heel graag grote dubbelwandige glazen hebben voor thee en koffie. Helaas vond ik de grote maat waar ik naar op zoek was vaak veel te duur. Afgelopen weekend was ik dan ook zo blij als een kind toen ik de grote maat glazen bij de Blokker zag! 
Het klinkt misschien stom, maar man wat ben ik blij met mijn nieuwe dubbelwandige glazen! Als ik nu een kopje koffie of thee neem, ziet het er gelijk al een heel stuk leuker uit! Maar je kunt de glazen ook leuk gebruiken voor het serveren van een voorgerecht of je normale drankjes.

De glazen zijn extra groot en zijn dus te koop bij de Blokker waar ik ze voor 10 euro kocht voor 2 stuks, een leuke prijs toch?

Qua glazen ben ik nu bijna helemaal voorzien met alle spullen, nu nog hopen dat de wijnglazen die ik voor kerst heb gevraagd onder de boom liggen en dan ben ik helemaal klaar!

Wat vinden jullie van mn nieuwe glazen?

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.