New in: H&M Ketting

04.12.2013
Toen ik vorige week vriendinnetje Zowy zag, viel mijn oog gelijk op de prachtige ketting die zij droeg. Waar ik normaal van de kleine, subtiele en bescheiden sieraden ben, vond ik deze echt ontzettend gaaf en dat terwijl hij toch echt niet bescheiden, subtiel en klein is. 
Zowy was zo lief om hem voor me te kopen bij de H&M en afgelopen zaterdag ging ik even langs om de ketting op te halen en deed hem gelijk om. Sinds ik de ketting heb, heb ik hem iedere dag gedragen, hij kan namelijk zowel bij een grof gebreide trui als bij een net jurkje. Voor mij dus een ideale ketting, die zowel zakelijk als privé heel goed te combineren is. 

De ketting is uitgevoerd in het goud en is dus vrij breed en kan een casual outfit net even wat meer geven, zodat het er iets chiquer uit ziet en een zakelijke outfit wordt juist net even wat stoerder met de ketting.

De ketting is te koop voor 12,95 bij de H&M.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.