Op schoolreisje naar Gent

16.12.2013
Vandaag ga ik op schoolreisje met het Runnersworld Dreamteam naar Gent. Met 3 redacteuren en 2 Dreamteam lopers vertrekken we vanuit Nederland om aldaar de andere 4 leden te ontmoeten en allemaal te gaan rennen. Twee leden van ons team lopen de 10 kilometer, 3 lopen de halve marathon en 1 loopt als haas de hele. 
Op het moment dat ik dit plaats is het half 7 en is het bijna tijd voor mij om de deur uit te gaan en richting de plek te gaan lopen waar redacteur Ramiro me op zal pikken met de auto. Mijn tas had ik vrijdag avond al ingepakt en ook de pannenkoeken voor onderweg waren al voorbereid. Ook de beloofde kerstkoekjes, die ik vrijdag al met jullie deelde, zitten in m’n tas. Kortom ik ben klaar voor deze toch vrij onverwachtse halve marathon. 

Goed wat het idee is voor vandaag is dat we straks met de auto naar Rotterdam rijden om Dreamteam lid Bart op te pikken om vervolgens hopelijk iets voor 10’e in Gent aan te komen. Eenmaal daar krijgen we ons startnummer en is het om 10:45 al tijd om te gaan starten, oftewel, lang de tijd om na te denken in Gent hebben we niet.

Om 12:45 hoop ik ongeveer te finishen. Een echte streeftijd heb ik niet, zeker niet gezien het feit dat mijn knie nog steeds niet helemaal de oude is. Maar eerlijk is eerlijk, een nieuw PR als is het maar met een seconde, zou natuurlijk leuk zijn, oftewel ik wil toch wel graag binnen de 1:58:16 finishen. 

Wat we daarna gaan doen? Nou sowieso een medaille in ontvangst nemen, ik bedoel dat is toch waar ik het voor doe. Ja lach maar, maar ik wil later toch aan mijn kinderen bewijzen dat deze gek dat allemaal heeft gedaan! Op de site van Gent loopt zag ik dat we bij de finish chocolademelk krijgen, nou als ik ergens niet aan moet denken dan is het chocomelk na het lopen, tenzij het warme met slagroom is, dus ik heb een extra pakje cocos water in mn tas gegooid. 

En eenmaal klaar in Gent ga ik natuurlijk snel naar huis om een verslag te maken zodat jullie morgen middag allemaal kunnen lezen hoe het was! Maar willen jullie het al eerder weten? Hou me dan in de gaten via twitter en instagram! 

Wat is jullie plan voor vandaag? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.