Runner’s World Magazine

21.12.2013
Al een paar dagen keek ik uit naar Donderdag 19 December. NIet alleen omdat ik gisteravond Sushi ging eten bij mijn favoriete sushi tent maar zeker ook vanwegen het verschrijnen van het januari nummer van de Runner’s World. In het nummer dat gisteren in de winkels kwam en bij abonnees op de mat viel zijn de Dreamteam leden gepresenteerd. 
Ooit heb ik wel eens in de Girlz gestaan voor een interview met Chantal Janzen waar ik vroeger verschrikkelijke fan van was en ook heb een aantal keren in plaatselijke krantjes gestaan door musicals waar ik aan mee deed, maar nog nooit ben ik door een echte fotograaf op de gevoelige plaat vastgelegd en had ik een pagina vullende foto en interview. Vrees niet ik zal niet naast mn schoenen gaan lopen, maar speciaal en een beetje gek vind ik het wel hoor! 

Hoewel ik al een voorproefje onder embargo had gekregen wilde ik gisteren natuurlijk zo snel mogelijk het blad hebben. Ik stond na een kort nachtje daarom toch maar eerder op zodat ik bij de Ako en Bruna op het station het blad kon scoren. Helaas bleek ik voor niets eerder te zijn opgestaan aangezien het blad pas na 11:00 uur in de winkel zou liggen…. Vol spanning zat ik dan ook te wachten tot iemand me een foto zou sturen en gelukkig kreeg ik al vroeg in de middag wat voorproefjes van Josianne en Jasmine, waarvoor dank meiden!

Uiteindelijk na werk wist ik hem dan toch nog te scoren en hoewel ik het een beetje gek vond om mezelf te bekijken in de trein deed ik het lekker toch, immers hoe vaak koop je een blad waar je zelf pagina groot in staat? Niet zo vaak, al zal ik de komende maanden nog wel vaker in het blad verschijnen kan ik jullie garanderen. 

Ook kun je het een en ander vinden op de site van Runner’s World, waar er een speciale pagina is gemaakt per Dreamteam lid en dus ook voor mij. En mocht je mij ooit eens op bewegend beeld willen zien en gelijk merken waarom ik niet geschikt ben voor Vlogs, kijk dan eens naar dit filmpje

Hebben jullie de Runner’s World al gekocht? Als je hem hebt stuur me dan vooral via Instagram je foto’s en tag mij, [gebruikersnaam: Stayctje] in de foto. Of doe mee aan de #ikbenkipsang

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.