Thank god it’s weekend!

14.12.2013
Het is vrijdagmiddag en nog een uurtje en het is weekend en al weken kijk ik uit naar dit weekend. Niet alleen is het bijna kerst natuurlijk, maar morgen ga ik een dagje naar Dusseldorf met mijn ouders en vriend om vervolgens zondag ochtend in alle vroegte richting Gent te gaan voor de halve marathon. 
Goed morgen ga ik dus naar Dusseldorf, al twee keer eerder ben ik daar geweest voor een kerstmarkt maar dat is al weer een paar jaar geleden. Zo gingen we vorig jaar naar Keulen en moest ik de 2 jaren ervoor werken, dus mijn laatste bezoek aan Dusseldorft is al zeker 4 jaar geleden. Niet alleen daarom kijk ik er heel erg naar uit hoor, ik vind het ook gewoon super leuk dat ik dit met mijn ouders en vriend samen kan doen natuurlijk, zeker omdat we volgend jaar, als alles goed gaat tenminste, niet zullen gaan, waarom zul je denken, nou trust me dat verhaal gaan jullie in het nieuwe jaar zeker nog horen. 

Maar goed nu ik na Thailand geen vakantie meer heb gehad zie ik al maanden uit naar dit dagje wat toch een beetje aan voelt als vakantie. Planning met het oog op de halve marathon van Gent de dag er op is wellicht een beetje onhandig zul je denken en ja dan heb je daar helemaal gelijk in. De halve marathon van Gent stond namelijk 3 weken terug nog niet in mijn agenda maar kwam door het Dreamteam schema ineens langs. 

Een hardloopwedstrijd in het buitenland, ook al is het België is natuurlijk heel erg gaaf en daarom heb ik er ook super veel zin in! 

Goed voor ik over ga lopen van enthousiasme zal ik nu maar stoppen met mijn goede zin in dit weekend. Maar nu eerst nog even een uurtje werken en dan thuis vast wat koolhydraten stapelen. Voor jullie heb ik hieronder nog wat foto’s van de kerstmarkt in Keulen, vorig jaar, geplaatst. 

Wat zijn jullie plannen voor het weekend? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.