Throwback Thursday: Sinterklaas

06.12.2013
Bovenstaande foto is gemaakt door mijn vader tijdens de intocht van Sinterklaas in Ouderkerk a/d Amstel en een lachje kon er moeilijk af, puur door de spanning die ik voelde. Sinterklaas vond ik altijd geweldig en in juli/agustus begon ik al met het zingen van Sinterklaas liedjes.
Hoe anders is het tegenwoordig? Nou eigenlijk niet zoveel. Niet dat ik nog bol sta van de spanning en in de zomer al Sinterklaas liedjes ga zingen, maar ik hou van Sinterklaas. Zodra in september de eerste pepernoten in de winkel liggen, weet ik niet hoe hard ik naar de AH moet fietsen en het liefst kijk ik ieder jaar ook gewoon de intocht op tv live mee. 

De afgelopen jaren vierde ik Sinterklaas met mijn moeders kant van de familie, met 18 man trokken we lootjes en maakten we surprises. Dit jaar vier ik het echter met mijn schoonfamilie in Heerhugowaard. Mijn surprise is al af en ook mijn gedicht, wat erg lang maar wel heel gaaf is geworden, is al helemaal af. Ik ben er dus klaar voor voor vanavond. Nu alleen nog hopen dat ik vandaag de storm een beetje mee heb en ik zonder al te veel problemen naar de plaats van bestemming kan komen. 

Wat gaan jullie vanavond doen? 

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.