Tijd voor de kerst

08.12.2013
Plaatste ik gisteren nog een blog over pakjesavond, vandaag staat mijn hoofd al weer helemaal in het teken van de kerst. Hoewel ik helemaal niet van de winter hou als kou kleumpje, vind ik de December maand toch wel heel erg leuk. Lekker het huis in kerststemming brengen en veel kaarsjes aan. 
Dit jaar heb ik helaas nog niet de tijd gehad om het huis om te toveren maar vorig jaar was ik de hele maand December vrij en had ik dus genoeg tijd om me er helemaal op te focussen. Vorig jaar heb ik van alles gekocht bij de Xenos, Hema, Blokker en Action en voor dit jaar ben ik dan ook zo goed als voorzien en zal het huis er vrijwel het zelfde uitzien. 

Hebben jullie de kerstboom al in huis? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.