Unboxing Kerstpakket #2

20.12.2013
Maandag kreeg ik al; een kerstpakket van mijn werkgever en eenmaal thuis bleek dat niet mijn enige kerstpakket te zijn. Via RTL Boulevard bleken mijn ouders ook een kerstpakket te hebben aangevraagd en dus had ik niet 1 maar 2 kerstpakketten! 
Mijn schoonmaakster, ja ik weet het heel decadent, stuurde me al een berichtje maandag middag dat ze een pakketje had aangepakt maar ik dacht eigenlijk dat het glutenvrij eten was dat ik online had besteld. Toen ik binnenkwam en de grote RTL viert de kerst doos zag was ik dan ook erg verbaasd maar ik wist wel gelijk dat het alleen maar van mn ouders kon komen, de lieverds!

Vorig jaar vroeg ik al een pakket aan voor mijn ouders omdat ze me zo goed hadden geholpen met verhuizen en dit jaar vonden ze dus dat ik een pakket verdiende! Ik voel me natuurlijk vereerd en heb maar mazzel met zoveel spullen. Het pakket is heel gevarieerd en er zit zeker voor iedereen wat in, zelfs een DVD van de Efteling waar ik mijn neefje weer blij mee kan maken.

Zoals ik ook al heb gedaan met spullen uit mijn andere pakket heb ik ook een aantal producten uit dit pakket gedoneerd aan de voedselbank. 

Wie, ow wie raadt mijn favoriete product uit dit kerstpakket? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.