Unboxing my Kerstpakket

18.12.2013
Gisteren ontvingen wij op het werk een kerstpakket en niet zo maar een, maar een mega grote en zware doos met van alles en nog wat. Het was nogal een gedoe om de loodzware doos mee te krijgen in trein 1 en 2 en vervolgens op de fiets naar huis te tillen waarna ik ook nog eens met spierpijn en doos naar boven moest. Maar toen kon ik hem eindelijk open maken. 
Nieuwsgierig als ik ben was ik amper thuis toen ik de doos gelijk al open maakte, ik vond nog net het geduld om mijn jas uit te doen, maar daarna was het tijd om de doos te openen.

Gewapend met een klein mesje ontdeed ik de doos van het plakband en ging de doos open. Wat er in zat? Heel veel, zie hieronder de foto’s! 

Omdat er ook veel dingen inzitten die ik niet mag/niet lekker vind ga ik morgen avond even langs de voedselbank om het nodige te doneren. Weggooien of onnodig lang in mijn kast laten staan is toch doodzonde als je er andere mensen heel blij mee kan maken?  

Heb jij nu ook een kerstpakket waar dingen in zitten waar je,je geen raad mee weet, ga dan ook even langs de voedselbank en maak er iemand anders er blij mee. Vaak staat de plaatselijke voedselbank op drukke dagen voor kerst ook bij supermarkten waar je, je producten kan doneren! 

Hebben jullie je kerstpakket al gekregen of krijgen jullie er uberhaubt een? 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.