Winter Wonderland Gala

02.12.2013
Een Winter Wonderland Gala, wat moet ik me daar nu toch bij voorstellen? Dat was mijn eerste reactie op de uitnodiging die ik een week of 3 geleden in mijn inbox vond. In plaats van een kerstfeest besloot mijn werkgever dit jaar een feest te organiseren. Vrijdagavond was het feest en wow wat was het gaaf! 
Op kasteel Amerongen, in Amerongen, vond het feest plaats maar voordat ik naar het feest kon, moest ik natuurlijk wel nog even in Gala stemming komen. Gelukkig kon ik vrijdag thuiswerken, waardoor ik de voorbereidingen voor het feest in ieder geval thuis kon doen en niet in de WC op kantoor. Mijn haar moest in de krul, hoewel ik weet dat het er binnen een uur toch weer uit is, mijn nagels moesten worden gelakt en een beetje make-up moest ook niet ontbreken. 

Qua jurk deed de naam vermoeden dat een lange jurk verplicht was en hoewel ik begreep dat diverse collega’s een lange jurk aan zouden trekken, zou het merendeel van de dames voor een cocktail jurk gaan en besloot ik dat ook te doen. Ik koos voor een blauw jurkje dat ik 2 jaar geleden voor de première van de film Nova Zembla had gekocht en die ik eigenlijk verder nooit meer aan had gehad. Het was nog even spannend of hij wel zou passen aangezien ik 2 jaar geleden toch al snel 5 kilo lichter was, maar gelukkig zat hij nog als gegoten!

Eenmaal met de touringcar bus aangekomen bij het Kasteel zag alles er schitterend uit. De ambiance alleen al was een tien, maar ook het eten was geweldig. Mijn complimenten voor de perfecte service die het personeel leverde ten aanzien van de aparte glutenvrije gerechten, echt top geregeld. Tussen het eten door, het was een walking diner, stonden we gezellig te praten met verschillende collega’s, maar na het sluiten van het dessert buffet was het dan toch echt tijd om de dansvloer op te gaan. 

Uiteraard hou je, je altijd een beetje in op een bedrijfsfeestje maar de heerlijke muziek en de gezellige sfeer zorgde er voor dat er een goede vibe aanwezig was en iedereen lekker stond te dansen. Eventjes was er geen spoortje meer te bekennen van al die saaie kantoor muizen 😉

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.