Because I’m Happy

25.01.2014
Afgelopen maandag was het blue monday zegt men, ik heb er weinig van gemerkt omdat ik al weer een week in opperbeste stemming ben. Waarom? Daar zijn verschillende redenen voor, dus vandaag een opsomming van wat mij happy maakt in de maand januari.
Blog vriendinnetje Josianne plaatst iedere vrijdag wat haar blij maakt en omdat ik al een hele week loop te fluiten vond ik het tijd om al mijn happy momentjes met jullie te delen. 

Over 1 uur is het weekend * Beginnen bij mijn droombaan per 3 februari * Een lekker plakje bananenbrood als tussendoortje * erwtensoep van m’n moeder * droog weer als ik van het station naar huis fiets * kaarsjes in huis * Een nieuw boedha beeldje * Tulpen * Beseffen dat het na vandaag nog maar 4 dagen zijn bij mijn oude werkgever * mijn vriendje die zondag al weer terug is van vakantie * de nieuwe Runner’s World * 25 km lopen met het Dreamteam komende zondag * De marathon in minder dan 80 dagen [holey crap dat is snel…] * Nieuwe New Balance schoenen * Salaris * De fiets van mama die ik mag lenen * Oma die komt eten * Pasta Pesto * Havermout als ontbijt * Verse muntthee op de bank * Leuke plannen met vriendinnen in het vooruitzicht * mijn nieuwe medaille hanger * Voor het eerst in 8 maanden weer pizza eten * Girls night out * Sushi etentjes in het vooruitzicht * Het concert van Justin Timberlake over 10 weken * Het wordt weer lichter in de ochtende * het blijft uberhaubt langer licht * Mijn agenda * Aanbiedingen bij de Body en Fit webshop * Lieve belletjes van mijn mama * Kwarkbroodjes in de oven * Lieve berichtjes van jullie * Steeds beter leren koken * Het idee dat ik straks op de fiets naar mijn werk kan gaan * 34 day streak met m’n fuelband * Rustiger kunnen eten * een nieuwe hardloopplaylist * geld terug van Nuon * 

En last but not least, over precies 4 maanden vertrekken we naar Indonesië! Ooeeh dat zijn nog maar 16 weken! 

Waar worden jullie happy van? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.