Closet Sale

29.01.2014
Een half jaar geleden plaatste ik al eens wat kleding dat in mijn kast hangt, wat ik niet meer draag maar wat nog een tweede leven verdient. Onlangs ging ik weer eens door mijn spullen heen en dus zette ik weer een hele hoos op marktplaats. Wie weet zit er wel iets voor je bij? 
Mijn kast puilt uit, mijn jurkjes passen amper meer in mijn kast en ik heb gewoon te veel kleding die ik niet meer draag. Veel kleding is simpelweg te groot en hangt al weer veel te lang in mijn kast. Dus besloot ik mijn kast eens even op te ruimen en het een en ander op Marktplaats te zetten.

Hoewel ik het altijd een hels karwij vind om advertenties op marktplaats te zetten, moest er echt iets gebeuren met mijn kast. Wellicht zit er iets voor je tussen, je kunt natuurlijk reageren via Marktplaats maar je kunt me ook via de site een mailtje sturen! En als je meerdere dingen leuk vindt maken we er natuurlijk een mooi prijsje van en scheelt het in de verzendkosten!

Helaas werken niet alle marktplaats Linkjes meer maar via DEZE LINK kom je bij al mijn actuele advertenties. 

Ik hou het aanbod up to date, dus als het verkocht is zal ik het direct bijwerken! Ook plaats ik geregeld nieuwe dingen!

Esprit Jurkje maat XXS
Asics Hockey schoenen maat 35,5
Beige H&M Skinny maat 36
Vero Moda Shirt maat 34
Oranje top maat 35
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.