Egmond the Movie

16.01.2014
Gisteren deed ik al uitgebreid verslag van de PWN halve marathon in Egmond. Een race die bovenverwachting goed ging en waar ik als klap op de vuurpijl ook nog eens een PR liep. Mijn vriend maakt een paar filmpjes en samen met de filmpjes van de organisatie maakt dat een klein verslagje. 

Zoals jullie zien ben ik geen held met het monteren van filmpjes en is de kwaliteit van het filmpje ook niet geweldig, maar beter iets dan niets natuurlijk.  Nog even een woord van dank voor mijn lieve vriend die zijn Go Pro heeft kunnen testen tijdens deze wedstrijden en gisteren al de tijd vond om de filmpjes naar mij door te sturen.

Zouden jullie het leuk vinden om vaker verslagen van wedstrijden op film te zien? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.