Feel free to ask

04.01.2014
Al weer bijna een half jaar zit ik dagelijks jullie beeldscherm te vullen met blogs over wat ik allemaal mee maak en doe. Volgens mij ben ik redelijk open en vertel ik vrij veel maar misschien zijn er wel dingen die je graag wilt weten van me? 
Zijn er dingen die je van me zou willen weten? Laat dan een reactie achter onder dit bericht en volgende week zal ik alle vragen beantwoorden. Natuurlijk zal hou ik me pincode voor mezelf maar voor je vrij om te vragen wat je wilt vragen, want vragen staat vrij 😉

Dus heb je een brandende vraag, over hardlopen, Amsterdam, mijn favoriete eten of iets anders, let me know! 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.