High tea met vriendinnen 2/2

21.01.2014
Afgelopen zaterdag hield ik met vriendinnen een high tea bij mij thuis en smikkelde we van de heerlijkste cake, healthy brownies, chocolade, kwark broodjes en nog veel meer. We dronken liters thee en kletsten er rustig op los, kortom het was super geslaagd!
Zaterdag avond deelde ik al de eerste foto’s van de high tea en zagen jullie hoe mijn keuken er aan toe was tijdens onze bakwerkzaamheden. Vriendinnetje Zowy was gelukkig zo lief om me te helpen met bakken en op te ruimen en na afloop stonden we met 3 man sterk ik de keuken af te wassen. 

Het was een geweldige middag waar we veel hebben gelachen en lekker hebben gegeten! Wat we allemaal hadden?

  • Kwark, geserveerd met kiwi en mango
  • Kwark broodjes
  • Pompoencake [is er iemand die hem ooit heeft gemaakt? Hij is echt hemels!]
  • Bananencake
  • Raw & Vegan Brownies
  • Chocolade sterren met kers
  • Bonbons
  • Thee & Water

Kijken naar de foto’s is op eigen risico’s, dit artikel heeft een hoog ‘hier krijg ik trek van’ gehalte 😉

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.