H&M Sale

23.01.2014
Wat moet je vooral niet doen als je niets nodig hebt, het uitverkoop is en je niet kan slapen? Juist dat is naar de H&M website gaan. Tegen al mijn eigen adviezen in deed ik het toch, maar scoorde wel wat mooie aankopen! 
Het was en is sale bij de H&M en dat betekend dat er leuke items voor een nog veel leuker prijsje te koop! Vooral de kussen hoesjes maken me erg blij, maar natuurlijk ook de truien, kaarsjes en zelf een korte broek. Heb ik dit alles nodig? Nee, maar soms wil je gewoon even profiteren van de Sale toch? 

H&M Home
Met name met de kussenhoesjes ben ik heel blij. Tot voor kort had ik beige en roze kussens op de bank maar ik wilde wel eens iets anders en wat is er dan makkelijker dan dit. Door de nieuwe hoesjes ziet het er gelijk al weer een beetje anders uit. Door de kaarsen in dezelfde kleurstellingen te bestellen heb ik ook gelijk geprobeerd de sfeer wat meer door te zetten en al zeg ik het zelf, dat is best goed gelukt. 

Truien, ketting en korte broek
De ketting en de truien zijn nu al favoriet, de ketting heb ik dagelijks om en wissel ik af met de goude statement ketting die ik heb en ik kan me geen leven zonder de gestreepte trui meer voorstellen, hij zit heerlijk en staat super!
De korte broek, tsja hij was 6 euro en met het oog op onze reis zijn korte broeken geen overbodige luxe, zeker niet voor deze prijs toch? 

Haarbandjes – H&M Sport
Ik wilde al een tijdje de haarbandjes van Nike, maar eigenlijk vind ik ze te duur. Dus toen ik deze online zag heb ik ze gelijk besteld. Ze zijn erg aan te raden, blijven lekker hangen en dat komt meden door het antislip deel aan de binnenkant. 

1. kussenhoesje grijs 2,95 2. kussenhoes zwart witte streep 4,95 3. gebreide witte trui 9.95 4. Kaars Peace 4,95 5. Ketting 7,95 6. Kaars Calm 3,95 7. kussenhoesje zwart/wit 2,95 8. korte broek 7,95 9. fijn gebreide gestreepte trui 15,95 10. Sport haarbandjes per setje 2,95. 
Ik besloot maar even los te gaan met foto’s van de kaarsjes en kussenhoesjes.

Wat vinden jullie van de aankopen, goed gescoord of waste of money? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.