Medaille hanger

30.01.2014
Je bent hartstikke trots op je medailles en wilt ze op een leuke manier tentoonstellen. In een doos kun je ze altijd nog stoppen maar voor nu is het leuk om er een beetje mee te pronken. Ik toverde een kapstok om tot mijn kleine hardloop plekje in huis. 
Als je begint met lopen heb je een medaille die je gemakkelijk aan dat ene haakje kan hangen. Hoe langer je loopt hoe meer medailles je gaat verzamelen, tot de haakjes van je boekenkast vol zitten en je eerst alle medailles moet verwijderen boor je de kast open kunt doen. Omdat ik mijn medailles toch wel graag in het zicht wil houden ging ik daarom op zoek naar een manier om ze leuk op te hangen.

Je kunt speciale medaille hangers op internet bestellen maar dan ben je al snel een euro of 60 kwijt als je een leuk exemplaar wilt hebben. Maar goed wat heb je dan nodig als je, je medailles wilt ophangen? Een paar haakjes zijn het belangrijkste. Als je handig bent kun je dat natuurlijk allemaal zelf maken, maar ik besloot een kapstok te kopen en er was toevallig een leuk exemplaar in de aanbieding bij de Action [voor maar 4,99!!].  Voordeel van deze kapstok is dat ik ook het beeldje van de zevenheuvelenloop er op neer kan zetten.

Bij de Xenos kocht ik 3 houten letters, de R, U en de N, oftewel; RUN. Natuurlijk kun je er ook nog foto’s en startnummers op zetten in loi

Goed het enige wat nog moest gebeuren was het geheel ophangen. Ik maakte een deal met mijn vader, ik zou voor mijn ouders en oma koken. kon ik die belofte ook gelijk inlossen, en hij zou de kapstop ophangen. 
En voila zie hier het eindresultaat! 

Vorige post Volgende post

1 reactie

 • Reageer rick 24.08.2014

  Dag Stacy,

  Ik zag je medaille hanger en dacht even contact opnemen.
  Ik heb een rekje van RVS gemaakt voor een turn vereniging.
  Een meisje op de evenwicht balk, daar kan je je medailles onderaan aan haakjes op hangen.
  Nu wil de vereniging er 100 hebben.

  Heb onlangs de hardloop winkel in Amsterdam gevraagd of ze interesse hebben in een dergelijk rekje.
  Ipv een meisje die turnt kan ik er een hardloper / ster op zet.
  “Geen interesse niemand heeft er ooit naar gevraagd” zeiden ze.
  Daarom moet jij er nu zelf een maken.
  Denk je dat er wel vraag naar is?

  Zelfde met wat andere producten die ik maak in mijn vrije tijd.
  Ik heb sieraden rekjes gemaakt.
  Maar ook een nagellak kastje.

  Ben metaaldocent en heb af en toe ook een meisje in de klas.
  Voor hen ben ik werkstukken aan het bedenken zodat ze het metaalvak ook leuk vinden.
  Daarom ben ik op het idee van sieraden-, tassen-, diadeem-, armbandringen-, sjaals-, riemen rekjes gekomen.

  Weet jij hoe ik die rekjes op het internet onder de aandacht kan brengen?
  Ben nog niet zo goed met socialmedia.

  Misschien kan ik op mijn avondschool de kansarme jongeren dit laten maken.
  De jongeren kunnen ze gaan produceren en verkopen?

  Misschien kan/wil je met jouw expertise ook wat voor de kansarme jongeren uit Zuid Oost betekenen?

  Rick de Rooy

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.