Mijn 2013

01.01.2014
2013 was een bewogen jaar, met ups en downs, maar een ding is zeker, het jaar is weer voorbij gevlogen. Het voelt als de dag van gisteren dat ik vorig jaar in Haarlem het nieuwe jaar in ging op een super feestje met mijn lieve vriendinnetje Zowy! 
Op de laatste dag van het jaar ga ik niet terug kijken op de nare momenten maar alleen op al die leuke dingen die eigenlijk helemaal niet in een top 10 passen, want waar blijven al die sushi etentjes, gezellige avondjes met vriendinnen en urenlange shopsessie’s? Een ding is zeker, 2013 ik heb van je genoten! 

Mijn hoogte punten van 2013?

  1. Thailand
  2. Halve marathon van Amsterdam
  3. Aangenomen worden bij mijn eerste ‘echte’ baan
  4. Dreamteam
  5. Dagje Antwerpen
  6. Dam tot Dam
  7. Jersey Boys
  8. Mijn verjaardagsfeestje
  9. Dusseldorf
  10. Koninginnedag 

Wat was jouw hoogtepunt van 2013?

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.