Mijn droom – fitness room

07.01.2014
Het is dat mijn zolder geen elektrisiteit heeft maar anders was mijn nu zo rommelige zolder al lang omgetoverd tot een fitnessruimte. Ik zie het al helemaal voor me en zie mezelf er al helemaal los gaan. Tot die tijd blijft het bij wegdromen van deze mooie plaatjes. 
Het is dat ik nog maar 1,5 misschien 2 jaar mag wonen in mijn huidige woningen, maar anders zou ik zeker gaan investeren in een sport ruimte. Het gebeurt me nu te vaak dat ik me verveel tijdens het lopen of dat ik 2 dagen het nieuws niet zie omdat ik aan het hardlopen ben. Ideaal zou het voor mij zijn om te trainen op een loopband, tv kijken en hardlopen tegelijk een combinatie van 2 ultieme dingen als je het mij vraagt! 

Wat er allemaal in mijn kamer moet zijn? Allereerst moet er natuurlijk een loopband zijn, er moet een TV zijn, het liefst een spiegelwand zodat ik mijn houding kan checken, een TRX en een crosstrainer zou ook nog leuk zijn. Verder moet het een hele strakke simpele ruimte zijn met een mooie motiverende tekst op de muur, zoals de afbeelding hierboven! 

Lijkt het jou iets om zo een kamer te hebben of ga je toch liever naar de sportschool? 

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.