My life as a Legally Brunette – Plog van 15 januari

17.01.2014
Een van de vragen die ik onlangs ontving was of ik eens een dag heel precies wilde bijhouden wat ik deed. Dus een keertje niet alleen mijn eet en hardloop verhalen maar ook de rest van mijn dag. Om het mezelf iets makkelijker te maken besloot ik er een foto verslagje van te maken. 
Demi vroeg aan mij bij te houden wat ik allemaal doe en dan ook het liefst met wat ik dan op mijn werk doe. In mijn functie als jurist heb ik een geheimhoudingsplicht, deze integriteit vind ik erg belangrijk en daarom kan ik dan ook niet te veel in detail treden maar overal gezien kan ik natuurlijk wel het een en ander vertellen 😉 
06:30 – 07:50:
1. Als ik uit de douche kom zie ik de mooi gekleurde lucht, vanuit mijn huiskamer kan ik altijd mooi de lucht zien veranderen en heb ik prachtig uitzicht.
2. Havermout, mijn favoriete ontbijt. Ik kan me geen leven zonder meer voorstellen! Ik maak het tegenwoordig met melk, kaneel, chia, goji, amandelen en lijnzaad. 
3. Selfie in de spiegel van mijn outfit. Een jurkje en vestje dat ik in London bij de Primark ooit kocht en waar ik altijd veel complimentjes over krijg. 
4. De schoonmaakster komt vandaag dus ik schrijf nog even snel een briefje en leg het geld neer. Ze komt eens in de 2 weken en het scheelt mij zo veel stress. Het is heerlijk om in een schoon huisje thuis te komen!
5. Mijn agenda van vandaag
6. Op de fiets richting station Amstel, maar 5 minuten fietsen gelukkig. 
08:40-12:30:
1. Ik begin mijn dag altijd een kop koffie en een kop groene thee in mijn beker van Starbucks. De peer eet ik rond een uurtje of half 11 meestal pas. 
2. Werken, werken, werken. Ik moet een overzicht maken van bepaalde gegevens uit 300 contracten
3. Vanmiddag hebben we legal meeting, ik maak vast wat aantekeningen van onderwerpen die ik graag wil aansnijden. 
13:00 – 18:00:
1. Na de lunch ga ik weer verder met werken aan het overzicht terwijl ik ondertussen in een conference call zit.
2. De stapel contracten die ik nog door moet nemen
3. Legal Meeting kan beginnen. 
18:00-21:00:
1. Geen tijd om te eten voor ik naar de jurisprudentie bijeenkomst ga dus ik neem 4 boterhammen mee die ik in de trein op eet. Ik bedacht me alleen wat laat dat ik dit moest vastleggen dus waren er nog maar 2 over. 
2. Van station Sloterdijk op weg naar de bijeenkomst, even een selfie
3. Sinds maanden zit ik weer eens in de schoolbanken voor een actualiteiten college vermogensrechten.
21:00-23:45:
1. Van Sloterdijk weer naar Amstel en daar staat mijn trouwe fiets al weer te wachten
2. Sinds het weekend heb ik nieuwe kussens en men wat vind ik ze leuk!
3. Volgens het schema moest ik nog een keer 30 minuten lopen deze week, ookal ben ik doodmoe ik doe het toch. Als afsluiter een eiwitshake in mijn mooie roze beker. 
4. Moeeee, waarom ga ik toch altijd zo laat slapen? 
Dit was dus mijn dag van 15 januari! Niet super bijzonder en iets anders dan normaal maar ik hoop dat jullie het leuk vonden. 

Wat vinden jullie, vaker een Plog maken? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.