My Weekly [Food] Diary

28.01.2014
Zoals iedere week ook deze maandag weer een overzicht van wat ik allemaal heb uitgespookt en heb gegeten in de afgelopen week. Zoals gewoonlijk veel havermout en zelfs 2 keer pasta pesto… Uiteraard ook weer veel kilometers en last but not least een dreamteam bijeenkomst! 
Maandag 20 januari
Jeej nog maar 1 volledige week te gaan bij deze werkgever, daarna nog een onvolledige week en dan op naar mijn droombaan! Ik ontbijt met een havermout waarna ik op de fiets naar station Rai spring. Eenmaal op kantoor begin ik met thee en koffie en rond 11 uur eet ik een peer. Omdat ik nog zo veel over heb van de high tea heb ik wat plakjes pompoencake en stukjes raw vegan brownie mee genomen die ik uitdeel aan collega’s. Tussen de middag eet ik een bakje yoghurt met muesli en fruit en rond 4 uur eet ik nog 2 mandarijntjes. De Office Fruit mand die we iedere dag krijgen zal ik nog gaan missen! Eenmaal klaar met werken ga ik naar de Action bij de Rai waar ik wat leuke aankomen doe zoals op de foto te zien is. Thuis smul ik van de erwtensoep die mijn moeder heeft mee gegeven waarna ik ga trainen. Ik probeer weer op tijd in bed te liggen wat zoals altijd mislukt omdat er iets leuks om tv is…..
Dinsdag 21 januari
Zoals iedere morgen was het natuurlijk weer de havermout die op het programma stond, maar dit keer wel vooraf gegaan door een glaasje water met citroen. Ik snap niet waarom ik vergeet hoe goed ik me voel als ik dit drink dus voortaan zou ik hier altijd mee moeten beginnen. Met name voor mn buik is het ideaal. OP kantoor eet ik een appel rond 11 uur en ik lunch met 2 krentenbrood boterhammen [GV] met een laagje pindakaas. Rond 4 uur neem ik 2 mandarijntjes en heb ik echt verschrikkelijke honger waardoor ik de Allerhande site afspeur naar een leuk recept. Ik besluit uiteindelijk nasi met pangasius filet te maken en men wat was dat lekker zeg! Na het eten wacht ik even waarna ik ga trainen. Het trainen sluit ik af op de bal en met een bakje yoghurt. 
Woensdag 22 januari
Om niet te veel in herhaling te vallen zal ik de woensdag niet verder uitschrijven nu ik deze vorige week al heb geplogt [ja mensen dat is een nieuw werkwoord]. Dus mocht je heel nieuwsgierig zijn kijk dan even bij de plog
Donderdag 23 januari
Wat had ik op donderdag ook al weer gedaan en gegeten… hemeltje ik moet dit echt beter bij gaan houden. Mijn ontbijt zal havermout zijn geweest ow en ik bedenk me nu dat dit de dag was waarop de nieuwe Runner’s World uit kwam! Dan weet ik ook dat die middag een bakje yoghurt met mango had als lunch en dat ik tussendoor heel veel mandarijnen heb gegeten. Eenmaal thuis at ik spaghetti met groente en een stukje pangasius filet waarna ik ging trainen. Na het trainen heb ik nog een bakje yoghurt met fruit en muesli gegeten. De wintersport foto kreeg ik van mijn vriend die zich dus heerlijk vermaakte in Oostenrijk. Hoewel ik al om half 11 in bed lig slaap ik pas tegen 12’e… Ik moet echt leren eerder te gaan slapen!
Vrijdag 24 januari
Havermout maakt de ochtend voor mij dus ook vandaag weer een heerlijk bakje als ontbijt. Ik spring op de fiets naar kantoor en eet tussendoor een peer. Ik lunch achter mn bureau met een bakje yoghurt en een mandarijn en om 2 uur ga ik al weer op weg naar huis voor mijn afspraak bij de dermatoloog. Gelukkig ligt het ziekenhuis op nog geen 5 minuten van mijn huis en ben ik er zo. Uiteindelijk blijkt het plekje op mijn borst toch echt niet helemaal goed te zijn dus die zal a.s. dinsdag moeten worden verwijderd. Na mijn bezoek loop ik naar de Run2Day, die om de hoek van het ziekenhuis zit, voor gelletjes en heb ik zoals altijd wel de grootste lol met de verkopers. De Oosterpark vestiging is echt een aanrader, wat een aardige jongens werken daar zeg! Met mijn gelletjes en ondertussen opgepikte pakket van de Body & Fit Shop ga ik naar huis waar ik 2 boterhammen met kipfilet en sla eet. Om 8 uur heb ik met vriendinnetje Zowy afgesproken bij ‘De Italiaan’ waar we een spritz drinken en een heerlijke pizza eten. De Italiaan heeft heerlijke pizza’s en heeft een aparte oven voor glutenvrije pizza’s, ideaal dus! Na het etentje duiken we de stad in en wordt het laat, heel erg laat….. 
Zaterdag 25 januari
Uitslapen, jeeeh eindelijk weer eens, ik sleep mezelf om 11 uur uit bed en maak een bakje havermout met een kopje verse munt thee. Vervolgens spring ik onder de douche en ga ik boodschappen doen. In de avond komen mijn ouders en oma eten dus ik moet het een en ander in huis hebben. Ik fiets van de AH, naar de Ekoplaza, naar de Dirk, naar de banketbakker naar de Turksewinkel en om half 4 heb ik alles in huis. Ik begin met het bakken van een bananencake voor het Dreamteam en daarna kleed ik me snel om. Om 5 uur staan mijn ouders en oma op de stoep en kletsen we gezellig. Het is een leuke avond en ik maak Pasta Pesto met kip voor ze, hetgeen erg in de smaak valt! Als toetje hebben we yoghurt ijs met warm fruit en een stukje merengue. We hangen ondertussen nog een kapstokje op en ik heb nog kleine chocolade petit fourtjes gehaald bij de bakker voor bij de koffie. Om half 11 lig ik in bed.  
Zondag 26 januari
De wekker ging om 6 uur, veel te vroeg voor de zondag maar ik weet er een kopje thee en bakje havermout in te stoppen. Onderweg naar Breda drink ik een half flesje AA, de rode, deze is geschikt voor momenten voordat je gaat sporten. Tijdens de loop neem ik 3 bekertjes AA aan en 1 bekertje water. Ook neem ik voor het eerst een gelletje. Bij aankomst in het gebouw na de loop neem ik een flesje Aquarius [wit] een flesje water en een plakje home made bananencake. In de auto smikkel ik nog 2 boterhammen met pindakaas op. Meer over de trainingsloop met het dreamteam zal ik later plaatsen. Thuis drink ik weer een flesje water en een kop verse munt thee en een mandarijn. Dan spring ik op de fiets naar mijn vriend die ik door zijn wintersport al een week niet had gezien. We maken pasta pesto [again, I know, maar het is wel mn lievelingseten!] en kijken Wie is de mol terug. 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.