Nike Fuelband Status Update

18.01.2014
Ik heb mijn Fuelband maandag al weer een maand en dus vond ik het tijd om jullie te updaten over de relatie tussen mij en mijn Fuelband. Ben ik er nog steeds blij mee, heb ik hem uberhaubt nog wel om en wat is mij opgevallen? Oftewel de update inzake de Fuelband vandaag! 
Aan de reacties te zien op mijn jubel post over de Fuelband merkte ik dat ik niet de enige ben die de Fuelband al tijden hoog op de wishlist had staan. Vele van jullie waren, net als ik bang dat het misschien meer een hebbeding zou zijn waar je na een week of 2 op uitgekeken zou raken. Daarom leek het me een goed idee om jullie weer even te updaten. 

Draag je hem nog Stac?
Ja! Het is zelfs zo erg dat ik het jammer vindt dat hij bij het douchen af moet omdat hij niet tegen water kan. Opladen doe ik meestal op mijn werk waar ik toch stil zit zodat ik geen fuelpoints zal missen. Ook tijdens de halve van Egmond droeg ik hem gewoon. 

Wat valt je op?
Het lijkt wel of fietsen niet zo goed wordt gemeten. Of ik in de ochtend naar Amstel fiets [5 minuten] of naar Rai [15 minuten] echt veel punten levert het niet op terwijl ik me doorgaans toch behoorlijk in het zweet werk. [Zie: ik heb met mezelf afgesproken dat ik alleen mag worden ingehaald door mensen op een wielrenfiets die helemaal uitgedost zijn in strakke pakjes]. De batterij gaat wel veel langer mee dan ik op voorhand had gedacht. Ik was bang dat ik hem dagelijks moest gaan opladen maar dat is gelukkig niet het geval, ik laad hem eens in de 4 a 5 dagen op, dus dat valt reuze mee. 

Is het een obsessie?
Heel eerlijk, ja. Ik moet en zal dagelijks mijn goal van 3000 punten halen. Ik heb er voor gekozen een doel in te stellen dat aan de hoge kant is voor een dag dat ik niet train zodat ik mezelf motiveer om meer te bewegen op kantoor en thuis. Resultaat is dat ik stiekem salsa sta te dansen terwijl ik wacht dat mijn water kookt en dat ik squats aan het doen ben bij het koffiezetapparaat. Jumpingjacks in de keuken tijdens het koken en oude ballet moves komen ook weer uit de kast terwijl ik sta te koken en ik neem het liefst een supermarkt verder om mijn boodschappen te doen. 

Motiveert het je om meer te bewegen?
Hell yeah! Zoals ik al schreef is het een obsessie om je goal te halen dus op dagen dat ik niet train betekend dat, dat ik meer moet bewegen dan ik normaal zou doen. Op dagen dat ik train daag ik mezelf uit om het punten aantal te verdubbelen en het is me zelfs wel eens gelukt om het te verdriedubbelen [dat was mijn duurloop van 2:30 uur dag]. 

Conclusie
Ik ben nog iedere dag blij met m’n Fuelband! Grappig genoeg krijg ik ook veel complimenten van mensen om me heen over die leuke armband van jou. Ze staan er vaak helemaal van te kijken als ik vertel en show wat je er allemaal mee kunt, dus het is niet een gek ding dat om je pols zit en dat is natuurlijk ook weer mooi meegenomen! 

Ps. de foto’s zijn natuurlijk oud want ik ben mijn armbandje met hartje die ik van mijn vriend heb gehad nog steeds kwijt… zo verschrikkelijk balen! 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.