Plog 22/1

24.01.2014
Vorige week deed ik het al een keertje en jullie reacties waren positief dus vandaag wederom een plog op de blog. Gisteren niet een dag als altijd omdat ik naar de huisarts moest maar uiteraard werd er wel gewerkt, gegeten en getraind. Oftewel, dit was bij woensdag 22 januari. 
Foto 1: Om 06:40 gaat mijn wekker, ik kan maar moeilijk wakker worden en begin te scrollen door mijn Facebook/Instagram en Twitter Feed en lees het laatste nieuws op Nu.nl. Ondertussen drink ik wat citroen water waarna het tot mijn grote schrik al weer 07:10 is. Ik spurt naar de badkamer waar ik me was.
Foto 2: Mijn dagelijkse make-up en verzorgingsproducten  
Foto 3:  het eindresultaat van een beetje van dit en een beetje van dat. Ik draag niet veel make-up en gebruik de foundation alleen rond mijn ogen voor de wallen.
Foto 4: Uiteraard is het daarna tijd voor mijn geliefde havermout ontbijtje. Dit maal met rijstemelk gemaakt en voorzien van een heerlijk kopje verse muntthee.
Foto 5: Mijn agenda voor vandaag zit vol, bom vol zoals jullie kunnen zien en dus moet ik snel op weg naar m’n werk. 
Foto 1: Hupsa in de trein van Amstel naar Duivendrecht alwaar ik overstap op de trein naar Hoofddorp. Nog maar 8 dagen en dan kan ik gewoon op de fiets, wat een luxe!
Foto 2: Op kantoor begin ik met een kopje koffie en thee en een mandarijntje om de ochtend honger weg te nemen. Gek genoeg heb ik in de morgen altijd een beetje trek, misschien moet ik dat toch eens aan Miriam vragen.
Foto 3: Om 11 uur hebben we legal meeting en besluit ik mijn plakje bananencake te eten terwijl de rest van het team aan de chocolade taart en koekjes zitten.
Foto 4:  Als lunch heb ik een leftover van de dag er voor. Nasi met Pangasius filet, jummie! Ik neem wel vaker leftovers mee naar het werk. Het is makkelijk en anders zou ik het weg moeten gooien, dood zonde!
Foto 5: Van mijn collega krijg ik om 2 uur een bloed mandarijn nadat ik vertelde over de beste sinaasappelsap ever die ik afgelopen weekend bij de Marqt proefde. Super lief en men wat zijn ze lekker! 
Foto 1: Ik moet om 15:30 bij de huisarts zijn en dus moet ik eerder van kantoor. Vanaf Duivendrecht neem ik de metro naar station Amstel.
Foto 2: Vanaf station Amstel fiets. ik naar huis, even snel mijn laptop thuis droppen.
Foto 3:  In de wachtkamer van de huisarts is het rustig en staat een mooi gekleurd kinderzitje te wachten op een kindje. Bij de huisarts moet ik zijn omdat ik een verdachte moedervlek heb op mijn borst. Hij is de afgelopen tijd erg gegroeid, van kleur veranderd en ook zit er een donkere rand om heen. Met de huisarts bespreek ik ook nog even de voortgang van de marathon. Ik heb mazzel dat mijn huisarts zelf ook hardloopster is en dus heel goed begrijpt wat er allemaal bij komt kijken.
Foto 4:  Ik krijg van de huisarts een verwijzing voor de dermatoloog die naar alle waarschijnlijkheid de moedervlek vrijdag zal gaan verwijderen. 
Foto 5: Ik heb honger! Ik besluit een [GV] boerham met kalkoenfilet en sla te nemen, erg helpen doet het niet tegen de honger helaas….. 
Foto 6: Eerder van werk gaan betekend helaas ook gewoon thuis verder werken. 
Foto 1: Een lichte maaltijd dit keer voor het hardlopen, een maaltijd salade met gerookte kip, ei, aardappeltjes en paprika. 
Foto 2: Naar buiten en rennen, ik was na de slechte runs van afgelopen weekend een beetje bang dat ik het niet meer zou kunnen maar liep een rustige 16 kilometer in 1:30, netjes toch?
Foto 3: De beste afsluiting van een run, de after-run-shower. Voor de oplettende lezer/kijker: Ja ik woon alleen en ja al deze douche producten zijn van mij……
Foto 4: Na het douchen mn lenzen uit en op de bank met een kopje thee en het programma Sta op tegen kanker kijken. Super indrukwekkende show waar ik best een paar traantjes bij heb moeten laten. 
Zo dat was mijn dagje van gisteren. Hoe was jullie dag? 

ps. is het leuk om wekelijks een dag te ploggen? Of ben ik daar te saai voor?

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.