Runner’s World – Februari nummer

24.01.2014
Vanaf vandaag is het dan al weer zo ver, het nieuwe februari nummer van Runner’s World ligt in de winkel en ook deze keer is het Dreamteam weer aanwezig in het blad. Allemaal rennen naar de winkel dus! 
Het blijft een vreemde gewaarwording, een blad open slaan en jezelf zien. Vanmorgen liep ik gewoon voor de grap maar even de Bruna in op station Amstel in de volle overtuiging dat ik met lege handen weer weg zou gaan. Toen ik rechtsomkeert wilde maken in de winkel zag ik echter net een medewerkster de nieuwe bladen uitpakken. Met puppy ogen keek ik haar aan en vroeg of ze wellicht als het Runner’s World nummer van Februari had liggen. Helaas was dat niet het geval, maar ze wilde wel even zoeken. Binnen een minuut waren er 3 boxen open gegaan en had ik hem in mijn handen! Ze voelde het waarschijnlijk al aankomen en vroeg of ik er in stond, samen keken we naar de foto’s.

In de trein naar kantoor had ik de tijd om alles even rustig te lezen. Zo leuk om ook te lezen hoe de rest van het team alles ervaart! Dreamteamer Bart spreek ik regelmatig en ook met Geert heb ik het nodige sms verkeer maar de rest zie en spreek ik niet zoveel, des te leuker dus om zelf ook weer even op de hoogte te worden gehouden. 

Zondag zien we elkaar weer tijdens een trainingsloop van 25 kilometer in Breda. Ik ga samen met Vera lopen en dus genoeg tijd om weer bij te kletsen. 

Bij deze dus heel hartelijk dank mevrouw van de Bruna! En jullie allemaal rennen naar de boekhandel!

Heb je de Runner’s World? Maak dan een foto en gebruik de #legallybrunette. Ik ben erg benieuwd naar jullie foto’s!

Links: Het januari nummer van de Runner’s World, dat dus niet meer in de winkel ligt. 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.