Running – week 2

16.01.2014
Week 2 van Januari was een week van inhouden en sparen voor de halve marathon met als klap op de vuurpijl natuurlijk de 21,1 kilometers in Egmond. Het trainen gaat lekker en ik begin steeds meer in het ritme te komen van het lopen na het werk. 
Dinsdag 7 januari
Grrrr vanaf 17:00 die middag heb ik al zin om te lopen, maar er lijkt maar geen einde te komen aan die conference call waar ik in zit met mijn Amerikaanse Collega’s [lang leven tijdsverschil…] Uiteindelijk ben ik om half 8 in Amsterdam en ga ik direct boodschappen doen, koken en eten. Het is tegen half 9 als ik klaar ben en ik aan de eettafel nog een uurtje werk alvorens ik ga hardlopen. Ik loop 1:15 en doe 13 kilometer. 

Woensdag 8 januari
Ik kwam laat uit werk en stond pas om 8 uur te koken. Tegen de tijd dat ik mijn eten op had was het half 9 en moest ik een uurtje verplicht rustig op de bank zitten alvorens ik kon gaan lopen. Juist op die momenten, net na het eten is het dat ik zin krijg om alles waar suiker en vet in zit in mn huis op te eten, maar ik besluit dit keer een beetje tv te kijken en ga me om kwart over 9 omkleden. Om half 10 schiet ik de deur uit om een uurtje te gaan rennen. Ik probeer me in te houden maar loop uiteindelijk 12 kilometer in 1:03 niet echt inhouden in de laatste training voor egmond dus. 

Zondag 12 januari
Zoals jullie uitebreid hebben kunnen lezen in mijn post over de halve marathon ging het lekker, heel lekker. De laatste 2 kilometers deden pijn, maar goed je moet er natuurlijk ook wel uit persen wat er in zit he? Uiteindelijk loop ik een PR op de halve marathon met 1:56! 
wel 

Leermomenten: Zorg dat je op een avond dat je wilt gaan trainen niet meer langs de supermarkt hoeft, dan kun je eerder gaan trainen. Daarbij moet ik voortaan maar eten mee nemen als ik tot laat moet werken dat ik in de trein op kan eten, zodat ik eerder kan lopen! 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.