To Improve

30.01.2014
Ik blog inmiddels al weer iets meer dan een half jaar en sinds een paar maandjes begint het een beetje te lopen. De laatste tijd heb ik hoge bezoekers aantallen en ook via bloglovin beginnen jullie me steeds meer te volgen, thanks! Maar dat zou ik natuurlijk wel graag zou houden, dus vandaar deze to improve blog. 
De huidige situatie:
Ik probeer door de week meestal minimaal 10 artikelen te plaatsen. Dat houdt in op iedere werkdag 2 artikelen. In het weekend plaats ik meestal geen of slechts 1 blog.

Bezoekers/volgers:
Momenteel zit op zo’n 1000 unieke bezoekers per dag, maar slechts een heel klein deel daarvan volgt mij op Bloglovin of Facebook. Ook wordt er doorgaans niet al te veel gereageerd op blogs. De stijgende lijn die ik in het begin zag in volgers op Bloglovin zie ik nu helaas niet meer. 

Wat zou ik zelf willen verbeteren? 
Mijn huidige provider, Weebly, biedt niet de mogelijkheid om artikelen in te plannen en ze automatisch te publiceren. Dit is voor mij erg jammer aangezien het mij zeker in het weekend nog wel eens aan een computer of tijd ontbreekt om een blog online te zetten. Een service als WordPress heeft dit wel en ik zit er dan ook over na te denken de overstap naar WordPress te maken, maar ben daarvoor op zoek naar ervaringen en een kundig persoon om mij te helpen. 

Goed de overstap van Weebly naar WordPress zou ik dus graag willen maken. Dit zou ook mijn volgende actie punt kunnen versnellen, namelijk op zaterdag en zondag ook publiceren. Ik denk dat het heel belangrijk is om een beetje consequent te blijven posten om de groei staande te houden. 

Wat willen jullie lezen?
Wat ik graag van jullie zou willen weten is wat jullie graag zouden willen lezen op Legally-Brunette?
– Waar willen jullie meer over lezen [Hardlopen, Kleding, Werk, Fotografie, Voeding, Recepten etc]
– Waar moet ik het juist minder over hebben? 

Wat zijn overige veranderingen die ik door zou moeten voeren? 
Bijvoorbeeld:
– Plaats ik te veel of te weinig blogs?
– Zijn er verbeteringen nodig aan de site zelf zoals de layout of gebruiksgemak? 
– Zou het een verbetering zijn als ik overstap naar WordPress? [Zo ja, kent iemand een master in WordPress om me hierbij te helpen?]
– En natuurlijk wat zijn jullie eigen op en aanmerkingen, verbeter punten of dingen die juist goed gaan?

Ik zou het echt heel fijn vinden om jullie mening te horen, want ik zou het alleen maar heel leuk vinden als jullie het hier nog leuker gaan vinden! 

Alvast heel erg bedankt!

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.