Winterjassen jacht

09.01.2014
Vanaf volgende week is er kans op sneeuw in Nederland. De wind draat naar het oosten en noordoosten waardoor er koude lucht ons land binnen blaast. Het is de inleiding van een bericht op nu.nl dat me doet vrezen voor alsnog een koude winter. 
Het vrij milde winterweer van de afgelopen tijd zorgde er voor dat ik onlangs mijn zoektocht naar de perfecte winterjas opgaf. Ja ik wil graag een nieuwe jas maar zolang het weer het niet noodzakelijk maakt om een dikkere te kopen vond ik het een prachtige besparing. Nu het echter koud dreigt te gaan worden zal ik toch echt op zoek moeten naar een warme, dikke, stijlvolle en nette jas. 

Je begrijpt het al mijn jas moet aan veel eisen voldoen en moet ook nog eens een beetje leuk geprijsd zijn, want ik ga echt geen fortuin uitgeven aan een winterjas. Onlangs kocht ik al een Gaastra jas met 50% korting bij de Bijenkorf [scheelde toch mooi even 180 euro] maar ik bracht hem terug omdat ik hem niet net genoeg vond, ik moet de jas immers ook naar mijn werk kunnen dragen en het moet er niet heel vreemd uit zien als ik eronder een kokerrok draag.

Mijn zoektocht leverde wel veel mooie jassen op maar geen jassen die echt binnen mijn budget passen. De goedkoopste jas van dit onderstaande plaatje is namelijk 210 euro en de duurste 350… En laat dat me nu net even te veel van het goede zijn…. 

Een bontje is absoluut niet iets waar ik op selecteer al doet het wel zo voorkomen, maar vooral heel veel warmte en toch redelijk netjes zijn de belangrijke criteria. Wie ow wie heeft een gouden tip voor een mooie nette warme en leuk geprijsde jas? 

1. Canada Goose 264,95 2. Blackout via Zalando 239,- 3.  HOX 210,- 4.  Canadian Classic 274,95 5. Canada Goose 324,95  6. Canada Goose 349,95 7. Canada Goose 269,95
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.