I bought myself a present

16.02.2014
Huh Stac, had jij 3 weken geleden niet een nieuw paar hardloopschoenen gekregen van New Balance? Klopt! Maar het is toch ook pas een maandje of 7 geleden dat je, je lunars kocht? Klopt! Dus eigenlijk had je ze helemaal niet nodig? Uhm… daar zijn de meningen over verdeelt, mijn mening is in ieder geval dat ik ze heel hard nodig heb. 
In augustus kocht ik mijn witte [tegenwoordig modderig grijs bruine] Lunars, ze brachten me over de finish van 3 halve marathons, ze liepen de 25 en de 30 maar ook trotseerde ze de heuvels in Nijmegen en Apeldoorn en maakte ze het ritje van Amsterdam naar Zaandam. Conclusie is dat mijn schatjes al weer hun 400 kilometer punt bereikt. Omdat ik de komende 1,5 maand nog zeker 200 kilometer ga lopen en met het oog op de marathon vond ik het dus tijd voor een nieuw paar dat ik in kan gaan lopen en die mij over de finish op de Coolsingel gaan brengen. 

Gister was daar het moment, ik ging naar de Run2Day en liet even een loop analyse maken. Er kwam uit dat bij mij de nike lunar’s/eclipse of Adidas boost schoenen zouden kunnen. Helaas hadden ze geen van allen in mijn maat op voorraad bij het Oosterpark maar deze baby’s waren in de uitverkoop en op voorraad op de Overtoom. Omdat ik niet zo moeilijk ben fietste ik dus naar de andere kant van de stad en daar stonden ze me al aan te kijken. Of het alleen hun uiterlijk is of ook het feit dat ze nu 99 euro waren, ik weet het niet zeker maar het was liefde op het eerste gezicht. 
Ik ben er zeker van dat wij heel veel mooie momenten gaa

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.