Job life update #2

06.02.2014
Zoals jullie weten ben ik onlangs begonnen aan een nieuwe baan. Inmiddels is het al weer het einde van werkdag 3 en dus tijd om jullie even een korte update te  geven over hoe alles gaat. Heb ik al spijt van mijn overstap, ben ik juist dol gelukkig of weet ik het nog niet zo goed? Vandaag een hele korte en krachtige update. 
Een korte update moeten jullie vandaag maar even heel letterlijk nemen, want om er nu al gelijk een verhaal van 800 woorden van te maken lijkt me iets te veel van het goede.

Wow, ik vind het tot op heden echt heel erg leuk! Ik heb hele leuke collega’s en het bedrijf is echt zo leuk als dat ik hoopte. Werk inhoudelijk begin ik steeds beter te zien wat er allemaal in mijn takenpakket zit en was ik al heel blij met mijn functie, ik word er steeds blijer van. Eindelijk kan ik me bezig houden met het rechtsgebied waar ik voor gestudeerd heb en waar mij passie ligt. Heel fijn om eindelijk een baan te hebben die uitdagend is en waarbij ik mijn kennis dus in de praktijk kan brengen.

Kortom, ik ben heel blij, ook met mijn nieuwe collega’s waar ik gisteravond al een etentje mee had en waar ik ook vanavond weer mee uit eten ga. Een leukere manier om ze te leren kennen kan ik me bijna niet voorstellen!

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.