Mijn lieve Valentijn

15.02.2014
Het kan je bijna niet zijn ontgaan, vandaag is het Valentijnsdag. Of het nu bedacht is door de commercie of niet, ik ben een week prinsesje dat een dag als deze maar al te leuk vindt. Mijn eigen Valentijn zal er vandaag dus aan moeten geloven. Maar niet voordat ik de 10 dingen heb genoemd waarom ik zo gek op hem ben.
Mijn lieve Paul is mijn valentijn omdat…..

  1. Hij gewoon de aller aller liefste is
  2. Hij me altijd weer tot rust kan brengen hoe verdrietig of gestrest ik ook ben
  3. Ik met hem lachen en huilen
  4. We samen een passie voor reizen hebben
  5. Hij zo lekker pasta kan koken, ze zeggen niet voor niets liefde gaat door de mond
  6. Ik hem een onwijs lekker ding vind met een heerlijk kontje
  7. Hij mijn liefde voor chocolade deelt
  8. Hij nog steeds luistert naar al mijn hardloopverhalen
  9. Hij altijd eerlijk tegen me is
  10. Hij altijd luistert [en geloof me ik praat veel ;)]

Zo kan ik nog heel lang doorgaan want ik ben gek op mijn vriend en een leven zonder hem kan ik me niet meer voorstellen! Vanavond gaan we gezellig samen uit eten en ik heb een cadeautje voor hem [ssssssst niet verder vertellen]. Het is gewoon ook fijn om vanavond weer even samen te zijn na onze drukke maand. 

Doen jullie aan valentijn en zo ja wat doe je dan? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.