My Valentine’s present

18.02.2014
Afgelopen vrijdag was het Valentijnsdag en werd ik door mijn vriend verrast met een prachtig cadeautje. Hij gaf me het bliss armbandje van Follow your Bliss, mijn favoriete sieraden merk. 
Rond kerst schreef ik op mijn kerst wishlist o.a. over Follow Your Bliss, het resultaat was een follow your bliss armbandje onder de kerstboom van mijn vriend. Ik kan nog steeds huilen bij het denken aan het feit dat ik hem ben verloren… Maar mijn vriend was de site niet vergeten en gaf me voor Valentijnsdag een nieuw armbandje uit de shop, het prachtige Bliss armbandje.

De lieverd had gewoon weer even mijn wishlist terug gekeken van kerst en zag daar dit armbandje staan. Daarmee ging hij in tegen de adviezen van zijn collega’s, maar hij weet ook wel dat ik meer van de kleine en subtiele sieraden ben. Ik ben in ieder geval heel erg blij met mijn armbandje, dat ik natuurlijk nu met mijn leven bescherm! Bij het armbandje zat ook een super lieve kaart waar ik de tranen van in mijn ogen kreeg en die ik net als zijn kaart van vorig jaar blijf bewaren. 

Het was weer een prachtige Valentijn, het was heerlijk om weer even samen uiteten te gaan, te kletsen en heel veel te lachen samen en men wat ben ik gek op hem! 

Ow en mijn lief kreeg natuurlijk ook een cadeautje, ik verwende hem met een stoere joggingsbroek van America Today. 
Een idee dat ik leende van Josianne, dank je Joos! Vanmorgen heb ik het Follow your Bliss armbandje dat ik onlangs dus verloor toch maar weer besteld in de webshop, op hoop van zege dat ik hem nu niet weer kwijt raak! 

Hebben jullie iets gegeven of gekregen met Valentijnsdag? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.