My weekly Diary

25.02.2014
Afgelopen week was het al weer de 3de week bij mijn nieuwe werkgever en daarnaast beginnen de afstanden in mijn trainingen steeds verder op te lopen. Dit weekend liep ik al 32 kilometer maar ik beloonde mezelf de afgelopen week dan ook wel met een aantal plakjes bananencake. Dit en nog veel meer in mijn weekly diary vandaag. 
Maandag
Poeh wat deed ik maandag ook al weer allemaal? Uiteraard ontbeet ik met havermout en ging ik naar mijn werk maar veel meer van de maandag kan ik me niet meer herinneren. Wel weet ik dat ik als avonteten mexicaanse Quinoa maakte waarvan ik binnenkort het recept zal delen! Het is een gezond en vegetarisch alternatief voor de wraps met gehakt en minstens net zo lekker!
Dinsdag
Als ik wakker word zie ik ineens dat ik een aantal keer ben getagged in foto’s van het weekend waarbij mijn vriend en ik al Russisch echtpaar verkleed waren. Dat is nog eens leuk wakker worden met goede herinneringen aan het weekend. Op de dag ga ik natuurlijk gewoon aan het werd en in de avond ga ik los in de keuken en bak ik een bananencake en havermoutkoekjes
Woensdag
Een heel uitgebreid verhaal en foto verslag van de woensdag hebben jullie in de plog al kunnen lezen. Het was in ieder geval een lange drukke dag die al vroeg [veel te vroeg] begon met een afspraak bij de fysio om 07:30. 
Donderdag
De dag begon wederom vroeger dan nromaal omdat ik voor mijn werk graag het nieuwe nummer van de Runner’s World wilde scoren. Om 08:15 stond ik daarom al met puppy ogen de verkoopster bij de AKO aan te kijken en met succes. Vervolgens ging ik uiteraard gewoon aan het werk, geen spannende uitstapjes ofzo, maar gewoon achter mn bureau hard aan het werk. Uit het werk fietste ik gelijk door voor de huishoudbeurs, dat dan weer wel. Daar ging ik, zoals jullie in mijn verslag van de Huishoudbeurs hebben kunnen lezen, op zoek naar gezonde dingen en liet ik me aan het einde van de avond masseren. Eenmaal thuis bleken er server problemen bij de site te zijn en lag ik noodgedwongen tot half 3 snachts te werken….. 
Vrijdag
Vrijdag was niet mijn beste dag, hoewel ik vrolijk begon eindigde het geheel in een baaldag. Eigenlijk wil ik het er niet eens meer over hebben….
Zaterdag
Ik werd gelukkig een stuk beter wakker dan dat ik in slaap was gevallen. Ik had mijn wekker redelijk vroeg gezet voor de zaterdag [08:15] omdat ik op tijd wilde gaan ontbijten en gaan hardlopen. Op de planning stond 32 kilometer, maar ik had geen idee of dit zou gaan lukken met het oog op mijn lichte blessure. Gelukkig zat er nog genoeg boosheid en teleurstelling in mijn lichaam van de dar ervoor waardoor ik vrij gemakkelijk de 32 kilometer liep in een nog snellere tijd dan dat ik in Schoorl de 30 liep! Na het lopen douchte ik snel en wandelde ik 8 kilometer naar het voetbalveld waar mijn vriend zich in het zweet werkte. Onderweg at ik mijn laatste plakje bananencake en pikte ik een soya vanilla latte op bij de coffee company. Langs de lijn heb ik in het zonnetje staan te genieten met mijn zonnebril op [big like] van mijn vriend die met zijn team wist te winnen. Na afloop kon ik achterop springen bij mijn vriend en gingen we lekker wat eten bij de bagel & beans, ik koos voor mijn standaard glutenvrije bagel met italiaanse ham en een sapje van wortel, appel en komkommer. Die avond kookte zijn huisgenoot samen met zijn vriendin een heerlijke pasta en waren ze zo lief het sausje apart te serveren zodat ik ook lekker mee kon eten. Met z’n viertjes fietste we naar de stad op naar de film te gaan, we bleken afzonderlijk van elkaar namelijk kaartjes te hebben besteld voor American Hustle en zaten ook nog eens precies achter elkaar, met een popcorn gevecht ten gevolg natuurlijk. De film viel helaas wat tegen, maar dat maakte de avond niet minder geslaagd. 

Zondag
We sliepen lekker uit en ik verwende mijn vriend met pannenkoeken als ontbijt. Ik maakte zijn favoriet, appel met kaneel en rozijntjes en dat toverde een grote glimlach op zn gezicht. Zelf ontbeet ik met een halve pannenkoek met wat agave siroop en een bakje yoga yoghurt met mango. Toen we eenmaal gedoucht waren was mijn vriend zo lief om even wat hardloop foto’s van me te maken voor het artikel dat later vandaag online komt. Nadien had ik 10 minuten om me weer om te kleden zodat we op tijd zouden zijn voor de trein. We gingen naar de zus van mijn vriend en haar man en zoontje. Mijn zwager kan zo bizar lekker koken en ook dit keer stond er weer een heerlijk maaltje op ons te wachten, maar niet voordat ik me schuldig maakte aan het eten van 5 paaseitjes [hoezo beheersing? Normaal eet ik een hele zak!]. Na het gezellige etentje keerde we weer huiswaarts en plofte we op de bank, beide moe van het weekend en na even tv te hebben gekeken kropen we al vroeg ons bed in. 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.