My Weekly Diary

18.02.2014
Het was wederom een druk weekje waarin ik niet alleen als Stacey maar ook als Sletvana door het leven ging. Daarnaast was het natuurlijk Valentijnsdag en ging ik eerder die week ook al uiteten bij SLA. Of dat nog niet genoeg was trakteerde ik mezelf ook nog op nieuwe hardloopschoenen en een nieuwe drankgordel. Oftewel, het was weer een mooi weekje, kijk je mee? 
Maandag-Woensdag
Maandag was het al weer het begin van mijn tweede week op mijn nieuwe werk en werd ik wakker met pijn in mijn linker been als een gevolg van Schoorl. Het deed zo veel pijn dat ik amper kon lopen en direct de fysio belde. Die avond ging ik met Josianne en Samantha gezellig eten bij SLA waar ik de heerlijke maaltijdsalade met kip, pompoen en zoete aardappel at! De volgende dag ging het gelukkig al iets beter met de pijn en genoot ik op mijn werk van de topprestaties van onze atleten in Sotsji onder het genot van een Soja Chai thee latte, geweldig zo een koffie zaakje op het werk! Ook kwam die avond mijn bestelde medaille voor Schoorl binnen, want he 30 KM lopen en geen medaille krijgen, dat kan natuurlijk niet he?  Ik besloot een uurtje rustig te lopen bij thuiskomst om de overgebleven afval stoffen uit mijn benen te loodsen en het deed pijn maar voelde lekker. Woensdag genoot ik weer op het werk van schaatsen, het is hier trouwens heel normaal om gewoon de hele dag de tv op de achtergrond aan te hebben staan, iets dat mij wel zint, ik kan me namelijk veel beter concentreren met de tv aan. Die avond at ik een vriezer leftover, vaak als ik kook, kook ik veel te veel en dan vries ik de overgebleven porties in, makkelijk voor een avond als ik wat later thuis ben. 
Donderdag
Donderdag was plogdag, dus die kunnen jullie via deze link terug kijken/lezen. 
Vrijdag
Valentijnsdag! Vriendlief en ik gingen uiteten en gezien het slechte weer besloten we luxe per Taxi te gaan, het is immers ook niets om romantisch maar verzopen aan tafel te zitten. We hadden een Valentijnsarragement geboekt bij Restaurant Thijs, een restaurant dat volgens internet ook goed rekening houdt met gluten. Wow, wat een service, waar ik normaal zielig zit toe te kijken als mijn vriend een broodje eet, hadden ze glutenvrij brood, alle gerechten op de kaart konden naar glutenvrij worden aangepast! Vooraf at ik een steak tartaar, als tussengerecht had ik de coquilles als hoofdgerecht ging ik voor de kabeljauw en als toetje had ik cheese cake [zonder cake ;)] met een citroen meringue en een bolletje ijs. Omdat het toetje van mijn lief er zo leuk uit zag [wentelteefje met kaneel ijs en boerenjongens] heb ik daar ook even een foto van gemaakt. Als kers op de taart kreeg ik een heel mooi armbandje van hem voor Valentijn, waarover vanmiddag meer ;). 
Zaterdag
De wekker van mijn vriend gaat vroeg en ik word badend in het zweet wakker. Ik vrees voor ons feestje van die avond als ik mijn hoofd van het kussen optil en een heel zwaar gevoel heb…. Gelukkig gaat het na een douche al wat beter en terwijl vriend lief aan het voetballen is ga ik op schoenen jacht. Met de geweldige hulp en service van mijn Run2Day vrienden bij het Oosterpark koop ik Lunar Eclipse schoenen in de uitverkoop, 99 euro!!! Onderweg maak ik ook kennis met de winkel van de loper company en word ik gevraagd een kort verhaal te vertellen op 25 februari tijdens een voorlichting over de marathon, spannend dus! Thuis pak ik mijn outfit voor het feestje van die avond en vertrek ik samen met mijn vriend naar Heerhugowaard. Bij zijn ouders thuis koken we een heerlijk maaltje, nasi met ei, pangasius filet en satesaus. Na het eten lig ik te rollen van de buikpijn en vrees ik wederom voor het feestje, ik plug er wederom pijnstillers in en kleed me om/transformeer naar Sletvana en mijn lief naar Dimitri. Het thema van het feestje was het Holland Heineken house in Sotsji en als een van de weinigen gingen wij als Russisch echtpaar, hilarisch dus! Gelukkig voelde ik vanaf een uurtje of 01:00 geen pijn meer en kon toen het feestje voor mij ook echt beginnen [al waren we er al om 22:00 uur] en ging ik los op de dansvloer, tot laat, heeeeeeel laat. [Zie mijn fuelband gaf al 2000 van de dagelijkse 3000 punten aan toen ik ging slapen ;)]
Zondag
We waren laat thuis, zeg maar gerust vroeg. Geheel tegen mijn gebruik in werd ik zelfs later wakker dan mijn lief en geloof me dat zegt veel. Hoewel ik niets had gedronken [ik was de bob in marathon training] voelde ik me ziek en brak met een beetje koorts. Na de havermout en het trein ritje had ik thuis honger en at ik deze heerlijke sandwich met kipfilet en veldsla. Vervolgens ging ik mijn nieuwe schoenen en drank gordel testen, maar merkte ik na 10 kilometer al dat het verstandiger was om te stoppen, lopen met koorts schijnt niet zo best te zijn dus na 16,1 kilometer ging ik naar huis en was ik veel te lui om te koken. Ik was zelfs zo lui dat ik geen spaghetti wilde koken en dus toverde ik uit de vriezer wel spaghetti saus en 2 mais tortilla’s [ik vond vorige week eindelijk lekkere glutenvrije mais tortilla’s die niet snel breken!] en maakte er een wrap van. Vervolgens kroop ik in bed, keek ik nog wat tv en sliep ik rond 22:45 voor mij doen erg vroeg. 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.