My Weekly Diary

12.02.2014
Een dagje later dan gebruikelijk is het deze week dan toch weer tijd voor een weekly diary. Niet zo uitgebreid als normaal, maar ik hoop vanaf volgende week weer op volle kracht te kunnen bloggen. Afgelopen week begon ik bij mijn nieuwe baan en ging ik maar liefst 2 keer uiteten!
Maandag 3 – Vrijdag 7 februari:
Maandag begon ik bij mijn nieuwe baan, het was een leuke en intensieve dag waarna ik ook nog eens 13 kilometer liep als training. Als avondeten at ik een heerlijke maaltijdsalade met kip en quinoa. De volgende ochtend begon ik met een vers geperst peer/biet/appel sapje wat echt afschuwelijk smaakte. Die avond gingen we met het team cocktails drinken en uiteten bij bar Mystique in de Utrechtsestraat in Amsterdam. De volgende dag stond weer een etentje met mijn werk in de planning, dit keer bij Hotel V waar foto 4 en 5 zijn gemaakt. Van donderdag kan ik me alleen nog maar herinneren dat ik trainde na thuis gekomen te zijn en vrijdag at ik wederom een salade met quinoa. De quinoa die ik van maandag over had, deed ik in een hartvormig bakje en grappig genoeg kwam het ook in de vorm er uit. 

Zaterdag 8 & Zondag 9 Februari
Heerlijk, ik kan een beetje uitslapen en na wat in huis te hebben gerommeld ga ik rond kwart voor 1 richting Amstelveen. Ik loop wat rond op het winkelcentrum, eet tussendoor een heerlijke rude health pumpkin reep [aanrader] en koop wat huishoudelijke dingen bij de blokker en pilletjes bij de Tuinen. Na het shoppen ga ik richting mijn ouders waarmee ik op kraambezoek bij mijn nichtje Kim ga. Op 23 november is zij bevallen van zoontje Thijs en door alle drukte had ik hem nog nooit gezien. Het was love at first sight kan ik vertellen. Hoe schattig is zo een kleintje! Mijn baby Nike schoentjes vielen erg in de smaak zoals je op foto 3 kunt zien. Met moeite gaf ik hem weer terug aan zijn moeder en keerde ik huiswaarts om Pasta Pesto te maken met mijn lief. De volgende ochtend stond Schoorl op het programma zoals jullie al hebben kunnen lezen in mijn Plog trotseerde ik het weer en liep ik voor het eerst 30 km! Die avond werd ik verwend door mijn lief die spaghetti voor me maakte en me bediende met kopjes thee op de bank. 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.