New In: Enkel Laarsjes

12.02.2014
Vorig jaar kocht ik voor 24,95 een paar enkellaarsjes bij de Primark en tot op de dag van vandaag draag ik ze. Niet alleen zitten ze lekker, ze zijn ook nog eens warm en matchen met vrijwel alles. Vervangen kwam niet in mijn hoofd tot ik dit paar zag, wederom voor 24,95!
Waar ik voorheen iedere dag op pumps of andere gehakte schoenen naar mijn werk ging, bij mijn nieuwe werkgever mag ik gewoon bikerboots dragen. Niet alleen heel fijn voor de afwisseling maar met de marathon in 8,5 weken [ja hoor daar is ie weer] een stuk beter voor mijn benen. Ik draag bikerboots onder een jurkje, rokje of gewoon met een skinny en ik vind ze dus ideaal door deze veelzijdigheid! 

Deze bikerboots zag ik al in november bij de Schoenenreus toen ik daar eigenlijk alleen een paar zwarte veters kwam kopen. Ze waren destijds maar 34,95 maar ik had een no buy voor mezelf ingesteld waar ik me keurig aan hield. Maar toen ik afgelopen week een aanbieding langs zag komen hield ik het niet meer, ik moest en zou deze hebben! En laten we eerlijk zijn, die 24,95 loop ik er wel vanaf toch?

Zijn jullie ook zo dol op bikerboots? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.