New in: Zara blouse

13.02.2014
Vorige week mocht ik van mezelf 1 kleding item kopen, een eerste dag bij een nieuwe werkgever vraagt immers om een nieuw blousje toch? Ik besloot naar de Zara te gaan en werd verliefd….
Waarom ik maar 1 ding mocht kopen? Laten we zeggen dat ik de afgelopen maanden al veel te veel heb gekocht en ik het verre van nodig heb… Maar goed met 4 items in de hand ging ik dus de paskamer in. Ik past dit zwarte bloesje met lederen rand als eerste en wist toen eigenlijk al dat het hem zou worden.

Voor de zekerheid past ik ook nog de 3 andere blouses, maar dit werd hem! Inmiddels 1,5 week verder is het al mijn nieuwe favoriete item. Gelukkig maar want tot aan de marathon mag ik niets meer kopen van gewone kleding of schoenen, alleen nog maar verkopen.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe blouse? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.