Plog 13/1

15.02.2014
Gisteren rende ik in mijn jurkje op hakken door de gangen van mijn werk en kroop ik als toppunt ook nog eens onder de tafel door. Verder kreeg ik een innige relate met mijn potje vicks vaporub en zakdoeken en deed ik een poging mee te lopen met de valentijns crew meeting bij Run2Day. Oftewel het was me het dagje wel weer. 
Foto 1: Zoals gebruikelijk kom ik met veel moeite mijn bed uit, kleed ik me aan en begin in aan mijn havermout. Havermout is, zoals jullie gisteren al hebben kunnen lezen, echt het hoogtepunt van mijn ochtend. 
Foto 2: Ik moet nog even snel iets voor de blog regelen voor ik ging werken.
Foto 3: Mijn uitzicht vanaf de fietsenstalling op mijn werk op het stadion.
Foto 1: Ik werk op 6 hoog en minimaal 1 keer per dag ga ik met de trap omhoog. Meestal doe ik dat na de lunch dus in de ochtend kan ik nog even een selfie maken 😉
Foto 2: Mijn grote vriend Vicks Vaporub en een kop thee, samen slaan ze me door de verkoudheid heen.
Foto 3: Als lunch eet ik een maaltijdsalade met o.a. kip en heel veel groente, jummie!
Foto 1: Collega Lukas in zn favoriete outfit
Foto 2: Rennen door de gangen van kantoor, laten we zeggen dat het gisteren een dolle boel was op mijn werk
Foto 3: Rennen, onder het bureau kruipen en weer door. Je werkt bij een media bedrijf of niet he? 
Foto 4: Uiteraard wordt het schaatsen gevolgd op het tweede scherm
Foto 1: Op kantoor kleedde ik me om en ging ik op de fiets de stad in
Foto 2: Ik moest nog even snel een valentijnscadeautje kopen [sorry heel laat ik weet het] en bij de hema een dosis zakdoekjes scoren.
Foto 3: Tijdens het Valentijns meet the crew evenement vergat ik foto’s te maken… sorry! Maar ik ging dan ook een stuk eerder weg. Mijn blessure gooide roet in het eten en ik wilde niets overbelasten. Daarbij was ik ook een beetje lodderig en had ik nog niets gegeten.
Foto 4: Eenmaal thuis dankte ik mezelf voor het glutenvrije brood dat ik nog in de vriezer had liggen en bakte ik eitjes met biologische ham en sla er onder, jummie. Dat had ik al lang niet gegeten!

Het was me een snotterig dagje en om 10 uur lag ik al in bed, want vandaag ging de wekker om 06:00 voor mijn afspraak bij de fysio. Hoe was jullie dagje? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.