Plog 19/2

21.02.2014
Gisteren was het weer plog dag, het was een dag die heel vroeg begon met een afspraak bij de fysio waarna het natuurlijk tijd was om te gaan werken. Op het werk trakteerde ik mijn collega’s en onderweg naar huis nam ik een kijkje bij de nieuwe supermarkt om de hoek. Als klap op de vuurpijl liep ik een pr op de 15 kilometer!
Foto 1: Mijn wekker ging om 06:10 veel te vroeg en maar liefst een uur eerder dan dat ik normaal opsta…. 
Foto 2: Gelukkig was daar mijn havermout ontbijtje om mee wakker te worden
Foto 3: Mijn tandenpoetsen is altijd leuk omdat er na 2 minuten een vrolijke smiley naar me staat te kijken. Na 2:30 gaat hij zelfs naar me knipogen.
Foto 4: De outfit voor vandaag met mijn nieuwe bikerboots. Sinds ze binnen zijn heb ik ze geloof ik iedere dag gedragen, ik hou er van!
Foto 1: Om 07:10 stap ik op de fiets naar de fysio. De fysio zit in een sportschool ter hoogte van het Waterloopplein. Jammer dat ik nu al weet dat ik die afstand als excuus ga gebruiken mocht ik een abonnement daar hebben, want het is wel een prachtige sportschool!
Foto 2: Op de bank bij de fysio, de hele middag hebben mijn enkels warm aan gevoeld na haar behandeling.
Foto 1: Vanuit de Fysio 30 minuten flink doortrappen naar mijn werk
Foto 2: Mijn super fijne dopperfles en een halve liter groene thee een goed begin van de dag
Foto 3: Natuurlijk moest er schaatsen worden gekeken en wow wat doen ‘we’ het goed zeg! 
Foto 1: Mijn maaltijdje voor vandaag
Foto 2: In de kantine doe ik mijn lunch wel altijd op een bord, eet fijner en ziet er net iets smakelijker uit. 
Foto 1: Do I need to say more? Ik trakteerde mijn collega’s op mijn healthy bananenbrood recept die net iets afwijkt van de meeste andere bananenbroden. 
Foto 2: Jummie, hij is heerlijk en voedzaam want na 1 plakje zit ik bom vol!
Foto 1: Om de hoek zit sinds gisteren een Lidl en hoewel ik erg gehecht ben aan de AH zijn er bij de Lidl zo veel goede en goedkopere producten dat ik daar toch even langs wilde gaan!
Foto 2: Ik vulde bij de Lidl oa. mijn fruitschalen aan, 6 peren voor 1,39! 
Foto 3: Mijn vriezer bezwijkt bijna onder het aantal bakjes ingevroren eten, met name pasta pesto en spaghetti saus zijn in grote getallen aanwezig. Ik besloot daarom maar weer eens pasta pesto te eten en hoefde alleen de pasta te koken. 
Foto 1: Meal prepping voor donderdag, ik probeer iedere dag een grote gezonde salade mee naar mijn werk te nemen. Veel groente, soms wat kip of zalm en vaak wat quinoa. 
Foto 2: Hup in de super handige en perfect afsluitende curver bakjes [trust me you don’t need Tuppeware anymore!]
Foto 3: Voor ik ga lopen drink ik nog wat verse munt thee met gember in dit te schattige kopje met theepotje. Het havermout koekje dat ik erbij at was al op voordat ik de foto nam… oeps
Foto 1: Klaar om te gaan lopen met mijn nieuwe schoentjes! Het is dus inmiddels 20:31 en ik heb dus alles redelijk snel gedaan, jeeeh dat betekend dat ik niet super laat naar bed ga voor de verandering. 
Foto 2: Ik ga hard, ik ga lekker en wow ik loop een PR op de 15 kilometer met een tijd van 1:13:43. Trust me het ging per ongeluk ik wilde lekker zone 1 lopen [die trouwens ook al steeds sneller wordt] maar mijn schoenen gingen gewoon als een speer. 
Foto 3: After workout snack, vanille soya yoghurt met bevroren fruit, goji bessen, chia zaad en wat muesli. 
Foto 1: Niets lekkerder dan douchen na het hardlopen
Foto 2: Uiteindelijk kruip ik rond 22:30 in bed met een kopje thee en kijk ik nog naar RTL late night. Afkijken lukt niet, ik ben zo moe dat ik om 23:00 in slaap val. 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.