Plog 9/2

11.02.2014
Omdat 30 kilometer lopen voor mij een ‘eerste keertje was’ vond ik het wel leuk om er een plogje van te maken. Gewapend met bruine bananen, eiwitshakes, immodium en gelletjes ging ik naar Schoorl om 30 kilometer te lopen in de stromende regen en met windkracht turbo. 
Goedemorgen
Foto 1: De wekker gaat om 07:15 en wat had ik die graag uit willen zetten en me weer omgedraaid. Aan mijn beddengoed te zien heb ik flink liggen woelen. Toen ik wakker werd hoorde ik tot overmaat van ramp ook nog eens de regen tegen de ramen kletteren en de wind langs mijn huis gaan…. Het koste dus heel wat moeite om er uit te komen!
Foto 2: Mijn haar doen en daar vervolgens uren mee bezig zijn is een vast ritueel voor een wedstrijd. Ik ga ineens allemaal nieuwe dingen uitproberen. De schuifjes en haarlak zijn in ieder geval altijd een niet te misse onderdeel.
Foto 3: Mijn geliefde anti blister sokken, zonder loop ik geen wedstrijd meer en hoog op mijn verlanglijstje staat nog een nieuw paar, want ze werken echt perfect. Sinds ik deze sokken heb, heb ik in mijn nike hardloopschoenen geen blaar meer gehad!
Foto 4: Ik doe gewoon alsof ik extreem wakker en vrolijk ben #selfie
Foto 5: Havermout met proteine poeder, banaan en gedroogde abrikoosjes, jummy in my tummy!
Foto 6: Jas aan tas op de rug en gaan met die banaan. 
On my way to Schoorl
Foto 1: De Starbucks op Amstel gaat pas om 09:00 uur open en aangezien een kopje starbucks voor een wedstrijd een beetje traditie begint te worden ga ik dus maar via Amsterdam CS. Op het station en in de trein geniet ik van mijn Soy Sugarfree vanilla latte.
Foto 2: Een drukte van jewelste voor de trein van 09:13 naar Den-Helder
Foto 3: De inhoud van mijn tas met mijn nieuwste ontdekking de powerbar gummy gel snoepjes.
Foto 4: Op het station voelde ik mijn knie al een beetje dus in de trein tape ik het snel nog even in. Sorry NS voor mijn voet op de bank, ik zal het nooit meer doen! 
Foto 5: Van station Alkmaar naar de pendelbussen, gelukkig allemaal goed geregeld alleen jammer van de regen
Foto 6: In de bus appen met Kelly die later die dag de 10 loopt
Even 30 KM lopen en dan weer naar huis
Foto 1: Ik ben goed voorbereid met mijn regenjasje en poncho sta ik aan de start. Charmant is het allerminst, warm en droog wel. 
Foto 2: Kelly [een oud klasgenootje van mij] en Denise liepen de 10 en tussen al die mensen kwamen we elkaar tegen. Er kwam bij mij niet veel zinnigs meer uit maar een foto van deze toppers kon ik nog wel maken! Toeval of niet, ik kwam tussen al die andere mensen nog een bekende tegen, Marius van Runner’s World!
Foto 3: In de sporthal met m’n benen op de grond en hemel wat doet mijn enkel pijn! Snel mijn compressie kousen aan en droge schoenen aan.
Foto 4: Ik begin me een echte sporter te voelen, op weg naar de pendelbussen drink ik mijn eiwitshake op die gelijk al mijn honger stilt. Had ik in de sporthal nog behoefte aan friet, warme choco en kroketten na deze shake zat ik propvol.
Foto 5: Je loopt 30 kilometer en wat krijg je… EEN HANDDOEK, sorry hoor maar wie heeft dat bedacht? Zeker niet iemand die zelf loopt! Mijn moeder kwam met het geniale idee om gewoon zelf een medaille te bestellen op internet. 
Foto 6: In de Trein terug naar huis, alles doet pijn… Ik besluit tegen mn moeder aan te gaan praten [jup again] om zo wakker te blijven en niet in Nijmegen uit te komen met de trein. 
Foto 7: Mijn trainer Rob Veer had gisteren hele andere plannen met me, maar dwars als ik ben ging ik dus de 30 lopen, gelukkig vond hij me een bikkel. 
Foto 8: De eindstand, op 50 meter na 30 kilometer gelopen. Jammer dat ik het pas zag toen ik al op end had gedrukt, die 50 had ik er best nog wel even bij willen lopen! 
Home sweet home
Foto 1: Het eerste wat ik doe als ik thuis kom ik douchen, heel lang douchen. Zo warm mogelijk en zo lang mogelijk.
Foto 2: Mijn lieve vriendje is zo lief voor me te koken. Hij maakt spaghetti en dat smaakte nog beter dan ooit te voren.
Foto 3: Samen ploffen we op de bank [als je mijn bank uit trekt is het een 2 persoonsbed, ideaal!] en gaan we op jacht voor een fiets voor mijn vriend.
Foto 4: Ondertussen kijken we natuurlijk naar de Olympische Spelen. 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.