Rennen als een Legally Brunette

25.02.2014
De site groeit, net als het aantal kilometers dat ik iedere week afleg. Ik loop menig rondje door Amsterdam en loop ook de nodige wedstrijden en zie dan altijd mensen met gesponsorde shirts. Het werd daarom tijd om mezelf te gaan sponsoren met een heus Legally-Brunette shirt! 
Tijdens wedstrijden vind ik het altijd leuk om te kijken wat er op een ieders shirtje gedrukt staat, bij de een staat er een loopgroep op, bij de ander een bedrijf en bij weer een ander een goed doel. Zelf heb ik bijvoorbeeld al menig keer wedstrijden gelopen in het shirt van de donorstichting. 

Om alles uit het lopen te halen besloot ik onlangs dan ook een shirt te bestellen met de site en mijn naam, ik vind het immers altijd erg leuk als mensen langs de kant bij een wedstrijd mijn naam gillen, met name de laatste 2/3 kilometer. 
Ik besloot Marlous te contacteren van Runandcasual die de leukste shirts, broeken en andere hardloopproducten bedrukt!

Samen kwamen we tot het ontwerp van het shirt en ik koos er voor een shirt met rits te bestellen bij Zalando [dit shirt is nu in de aanbieding voor 14,95 en is van Asics!] omdat ik dit er net iets leuker uit vind zien dan een normaal shirt. En binnen een paar dagen had ik dit super coole shirt in huis! Voortaan kan ik dus reclame maken voor de site en hardlopen tegelijk, ideaal! 

Dank bij deze Marlous voor de service en je hulp! En mocht jij ook een gepersonaliseerd shirt willen, neem dan zeker even een kijken op de pagina van Runandcasual

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.